Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szerintetek van esély arra,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek van esély arra, hogy elhagyja a feleséget?

Figyelt kérdés

Mostmar 6 honapja tart a “kapcsolatunk” , amikor tud akkor talizunk és nem csak szexre - szoval programok vannak.

Mindennap beszélünk , mikor otthon van mindenki akkor is , videochat, telo minden.

Azt mondja, hogy erős érzései vannak irantam és hogy mindig alig várja , hogy lasson és ,hogy én teszem boldoggá mert a házassága elég rossz ( sokat veszekednek , a no 7 ev alatt egy évet dolgozott , mostmar van 3 gyerekük -amit nem is akart de a no mondta , hogy az ő teste és az ő döntése)

Viszont a gyerekei nagyon fontosak , volt róla szó , hogyha ott is hagyna a not akkor nekem kene koltoznom mivel a gyerekekhez közel kell lennie( két különböző városban lakunk)

Egyszer már lebukott otthon , de nem nagyon érdekelte azon kívül , hogy a no letoroltetett Facebookrol más nem történt - ugyanúgy beszélünk.

Szerintetek van esély hogy engem választ? Hogyan tudnám kicsit sürgetni a döntésben?

Koszi a válaszokat.

2020. jan. 12. 17:17
1 2 3 4 5
 1/41 anonim ***** válasza:
100%

Nincs esélyed. Véletlenül nem csinál az ember 3 gyereket, és fél év alatt eldönti, hogy mit akar.

Ez a helyzet neki kényelmes, és szerintem nagyon sokáig így marad.

2020. jan. 12. 17:22
 2/41 anonim ***** válasza:
100%

Nincs. Ha el akarná hagyni a feleségét, akkor már elhagyta volna.

Te csak a kényelmes lyuk vagy, egy másik városban, amelyikkel nem kell összemosni a szürke hétköznapokat. Ha túlzottan erőlteted hogy köteleződjön el feléd, akkor meg majd inkább lepattint.

2020. jan. 12. 17:31
 3/41 anonim ***** válasza:
100%

Az erős érzések alatt értsd: túlzott nemi vágy feléd, ez viszont gyorsan múló dolog. Nem kell mindig mindent elhinni a pasiknak, főleg a foglaltaknak.

Nézd, ha tényleg nem lenne jó neki otthon, akkor ennyi idő alatt már rég melletted döntött volna. És hidd el, nem lenne főnyeremény, ha lelépne otthonról. Majdnem 100%,hogy veled is így bánna idővel.

2020. jan. 12. 17:57
 4/41 anonim ***** válasza:
100%
Micsoda kamu pasi. Rossz a házassága, de azért 6 év alatt 3 gyereket összehoztak. Persze ő nem is akarta, csak a felesége kényszerítette szexre. Most, hogy anya elfoglalt a kisgyerekekkel, kell egy dugópajti, aki szerelmesen mindig kéznél van, és akit lehet hülyíteni.
2020. jan. 12. 18:09
 5/41 anonim ***** válasza:
91%

Nem unjátok már? Hetente kerül fel egy szerető által írt kérdés, hogy jajj el fogja hagyni végre a feleségét? Hát nem, mert ez így kényelmes. Otthon főznek,mosnak,takarítanak neki, a szomszéd városba meg eljár d**ni. Miért dobná ezt el?

Olvass vissza pár kérdést a témában, sosem hagyták el a szerető miatt a családot. Vagy aki el is hagyta, az 2 hónap után sírva futott vissza az exhez, mert kiderült ,hogy a szerető nem is akkora főnyeremény. Kezd már unalmas lenni a sok naív szerető...

2020. jan. 12. 18:12
 6/41 A kérdező kommentje:

Most komolyan az , hogy erős érzései vannak csak arról szól , hogy vonzódik hozzam ?

Tudom , hogy vonzónak tart és hat eléggé beindul mikor arról van szó - de azert reméltem , hogy kicsit többet is jelenhet.

Együtt laknak nyilván és hat a ház is közös , ő fizeti a kocsi részletet is ami a nonek a néven van - szoval eléggé függnek egymástól.

Ezért gondoltam , hogy adok időt amíg eldönteni mert amugy azt erzem , hogy az érzések valódiak.

Legutóbb foglalt szállást én vettem jegyet - és nem tudtunk talizni , úgyhogy bukta a szállást és kifizette az én jegyemet is - elég sok pénzt bukott legalább 70-80ezret. És meg így is akar látni most 2 hét múlva úgy hogy ide vezet 3 órát és itt alszik 2-3 napot.

Ha csak szex lennek akkor nem tenne ennyit , nem?

2020. jan. 12. 18:14
 7/41 A kérdező kommentje:
Amugy azt tudom, hogy nem akarta a legutolsó babát mert mellettem veszekedett a novel és felhozta a no , hogy bezzeg meg a gyereket sem akarta és stb ...
2020. jan. 12. 18:18
 8/41 anonim ***** válasza:
100%
Minden szerető valódinak érzi a nős pasik "szerelmét". Aztán rendre kiderül, hogy max. átmeneti. Te most kifogtál egy olyat, akinek sok mindent megér egy-egy dugás veled, de nem mindent. Lehet egyszer lelép otthonról, ilyen is akad olykor, de nem biztos, hogy miattad. Szóval erre felesleges alapoznod az életedet. Nem a szavakra kell figyelni, hanem a tetteire. És ő beszél mindent neked, de még mindig otthon él.
2020. jan. 12. 18:34
 9/41 anonim ***** válasza:
100%

Hidd el, hogy sok férfi vezet 3 órát csak a szexért. Legalábbis nálam ez már 7 óra vezetés is volt a másiktól. Attól még nem kell félreérteni, nem szerelmes,mert akkor nem hülyítene fél éve, hanem azonnal elvált volna.

De majd úgyis jössz ide vissza 3 év múlva,hogy jajj 3 éve a szeretője vagyok,de még mindig csak ígérget,hogy elhagyja az asszonyt. Felesleges időpazarlás egy ilyen férfi, de nektek aztán lehet magyarázni,úgyis csak a rózsaszín ködnek hisztek.

2020. jan. 12. 18:47
 10/41 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem örülj, hogy nem hagyja el. Nagyon izgis életed lenne, a fele fizetése menne haza az asszonynak és 2 hetente hétvégén kapnál 3 kedves, idegeidnek megnyugtató gyereket, akik nyaralni is vihettek és még sorolhatnám. Részedről már kilőve a gyerekvállalás hidd el. Inkább keress mást.
2020. jan. 12. 18:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!