Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van esély arra, hogy elhagyja a feleséget?
Mostmar 6 honapja tart a “kapcsolatunk” , amikor tud akkor talizunk és nem csak szexre - szoval programok vannak.
Mindennap beszélünk , mikor otthon van mindenki akkor is , videochat, telo minden.
Azt mondja, hogy erős érzései vannak irantam és hogy mindig alig várja , hogy lasson és ,hogy én teszem boldoggá mert a házassága elég rossz ( sokat veszekednek , a no 7 ev alatt egy évet dolgozott , mostmar van 3 gyerekük -amit nem is akart de a no mondta , hogy az ő teste és az ő döntése)
Viszont a gyerekei nagyon fontosak , volt róla szó , hogyha ott is hagyna a not akkor nekem kene koltoznom mivel a gyerekekhez közel kell lennie( két különböző városban lakunk)
Egyszer már lebukott otthon , de nem nagyon érdekelte azon kívül , hogy a no letoroltetett Facebookrol más nem történt - ugyanúgy beszélünk.
Szerintetek van esély hogy engem választ? Hogyan tudnám kicsit sürgetni a döntésben?
Koszi a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!