Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van esély arra, hogy elhagyja a feleséget?
Mostmar 6 honapja tart a “kapcsolatunk” , amikor tud akkor talizunk és nem csak szexre - szoval programok vannak.
Mindennap beszélünk , mikor otthon van mindenki akkor is , videochat, telo minden.
Azt mondja, hogy erős érzései vannak irantam és hogy mindig alig várja , hogy lasson és ,hogy én teszem boldoggá mert a házassága elég rossz ( sokat veszekednek , a no 7 ev alatt egy évet dolgozott , mostmar van 3 gyerekük -amit nem is akart de a no mondta , hogy az ő teste és az ő döntése)
Viszont a gyerekei nagyon fontosak , volt róla szó , hogyha ott is hagyna a not akkor nekem kene koltoznom mivel a gyerekekhez közel kell lennie( két különböző városban lakunk)
Egyszer már lebukott otthon , de nem nagyon érdekelte azon kívül , hogy a no letoroltetett Facebookrol más nem történt - ugyanúgy beszélünk.
Szerintetek van esély hogy engem választ? Hogyan tudnám kicsit sürgetni a döntésben?
Koszi a válaszokat.
Nem olvastam el a tobbi valaszt, de biztos lehordanak most teged mindennek.
Voltam hasonlo helyzetben. Nagyon fiatal voltam, megtetszett egy nos ferfi, igy visszagondva fuj. Elhitette velem hogy nem szereti a feleseget, csak a gyerek miatt van vele. Aztan kiderult otthon hogy talalkozott velem, letiltott mindenhonnan. Aztan még irogattam neki, jaj de hulye voltam istenem, nem reagalt soha. Aztan 2 év múlva, felkeresett, talalkozni akart, akkor még mindig odáig voltam érte. Nem takalkoztam vele. És onnantol kezdve, beláttam hogy ennek itt a vége. Az segitett benne hogy vegulis en tettem pontot a vegere mert nem talalkoztam vele. 4 éve volt ez a dolog. Azóta felnőttem. Nem ertem hogy alhattam vele szoba, nem ertem hogy hihettem neki, nem ertem miert voltam ilyen hulye, nem ertem hittem ot eletem szerelmenek. Tobb mint 3 ev kellett, hogy ot lezarjam. Amugy nem fekudtunk le egymassal. Az egesz tortenet 2 het alatt lezajlott.
Te dontsd el mit csinalsz, de ha megfogadsz egy jó tanacsot, szalj ki ebbol a dologbol.
Ha ott is hagyja a csaladjat es veled lesz, gondolj bele ő nem egy szingli ferfi, vele egyutt még el kell fogadnod tobb gyereket is. Es egy feleseget aki orokke teged fog hibaztatni es azt fogja mondani tonkre tetted a csaladjat. Ami nem igaz, de ne akard ezt!
Te adtad a választ: Eléggé beindul mikor arról van szó.
A szoknyapecérek is ilyenek. Csak te vagy a képben, vagy nem tudsz róla és a feleségen kívül van több nő is?
3 gyereke van, valószínűleg neked is csinál majd 3-at de lehet, hogy 5-öt mielőtt tovább megy a következőhöz akinek szintén csinál majd x gyereket.
35-ös véleményére jó ha adsz. Durva tapasztalat, úgy hogy nem is tudta, hogy ő szerető, a pasi hazudott neki.
35-ös legyél büszke magadra, mert nagyon erős nő vagy!
36-os voltam.
A munkámból kifolyólag sok emberrel beszélgetek, főleg nőkkel, sokat mesélnek (nem vagyok pszihológus), de vannak férfi vendégek is. Ma megkérdeztem az egyik férfi vendégemet (a feleségétől tudom, hogy a férfi megcsalta, de nem akarta elhagyni), hogy miért akarnak a férfiak annyira maradni, ha pl.kiderül a megcsalás. A kényelem, a pénz, a gyerekek miatt?
Azt válaszolta, dehogy a kényelem miatt, azt megkapná a másiknál is. Csak pótólni akarnak valamit ami hiányzik (mindenkinél más: figyelem, szex, valami új, érdekes, izgalmas...). A beszélgetésből nekem is az jött le amit a 15 válaszólónak mondott a pasi, kell valaki akivel újra élhetik azokat amiket egykor a feleséggel megéltek, de tudják, hogy ha le is cserélnék, 2 év múlva az új nővel is kezdődne elölről. Inkább odébb állnak és keresnek egy új szeretőt.
Utolsó vagyok.
Én csak leírtam mit mondott a férfi vendégem. Sehol sem írtam semmilyen jelzést senkiről, de sok helyen olvastam, hogy a férfiak kényelemből maradnak a feleséggel és kiváncsi voltam első kézből egy megcsaló szájából a válaszra.
Fiam van, akit a barátnője megcsalt, azonnal szakított vele. A lány úgy döntött, a fiam pedig így és soha többet nem állt vele szóba, pedig eleinte a lány is mindenfélét hazudozott neki (pl. tüdőrákos), hátha sajnálatból visszafogadja. Majdnem be is dőlt neki, de akkor már én is mondtam, hogy fiam ez a lány manipulálni akar téged és ne higyj neki, utána letíltotta a lányt. Ez a történet pár éves, de láthatod, hogy a lányok is lehetnek nagy manipulátorok, hazugok, gonoszak...a lényeg, nem kell bedőlni olyannak aki szeret csalni, hazudni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!