Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szerintetek van esély arra,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek van esély arra, hogy elhagyja a feleséget?

Figyelt kérdés

Mostmar 6 honapja tart a “kapcsolatunk” , amikor tud akkor talizunk és nem csak szexre - szoval programok vannak.

Mindennap beszélünk , mikor otthon van mindenki akkor is , videochat, telo minden.

Azt mondja, hogy erős érzései vannak irantam és hogy mindig alig várja , hogy lasson és ,hogy én teszem boldoggá mert a házassága elég rossz ( sokat veszekednek , a no 7 ev alatt egy évet dolgozott , mostmar van 3 gyerekük -amit nem is akart de a no mondta , hogy az ő teste és az ő döntése)

Viszont a gyerekei nagyon fontosak , volt róla szó , hogyha ott is hagyna a not akkor nekem kene koltoznom mivel a gyerekekhez közel kell lennie( két különböző városban lakunk)

Egyszer már lebukott otthon , de nem nagyon érdekelte azon kívül , hogy a no letoroltetett Facebookrol más nem történt - ugyanúgy beszélünk.

Szerintetek van esély hogy engem választ? Hogyan tudnám kicsit sürgetni a döntésben?

Koszi a válaszokat.

2020. jan. 12. 17:17
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
100%
Bármi lesz, te ebből jól már sehogysem fogsz kijönni, de majd rájössz. Itt számodra nem lesz felhőtlen boldogság. Sem a pasival, sem nélküle. Mesékben élő naiv kislány vagy még.Talán idővel felnősz, remélhetőleg.
2020. jan. 13. 17:21
 32/41 anonim ***** válasza:
100%
Mindenki elmondta a veled ellentetben allo velemenyuket, megis mit erolkodsz? Hatha valaki felbiztat? Epeszu embertol nem fogod azt a valaszt hallani amit akarsz.
2020. jan. 13. 17:30
 33/41 anonim ***** válasza:
100%
Mond miért hiszed el minden szavát? De igenis buta vagy, ha szexért és hamis szavakért cserébe beéred a második hellyel!
2020. jan. 13. 19:09
 34/41 anonim ***** válasza:
100%

Nem olvastam el a tobbi valaszt, de biztos lehordanak most teged mindennek.

Voltam hasonlo helyzetben. Nagyon fiatal voltam, megtetszett egy nos ferfi, igy visszagondva fuj. Elhitette velem hogy nem szereti a feleseget, csak a gyerek miatt van vele. Aztan kiderult otthon hogy talalkozott velem, letiltott mindenhonnan. Aztan még irogattam neki, jaj de hulye voltam istenem, nem reagalt soha. Aztan 2 év múlva, felkeresett, talalkozni akart, akkor még mindig odáig voltam érte. Nem takalkoztam vele. És onnantol kezdve, beláttam hogy ennek itt a vége. Az segitett benne hogy vegulis en tettem pontot a vegere mert nem talalkoztam vele. 4 éve volt ez a dolog. Azóta felnőttem. Nem ertem hogy alhattam vele szoba, nem ertem hogy hihettem neki, nem ertem miert voltam ilyen hulye, nem ertem hittem ot eletem szerelmenek. Tobb mint 3 ev kellett, hogy ot lezarjam. Amugy nem fekudtunk le egymassal. Az egesz tortenet 2 het alatt lezajlott.

Te dontsd el mit csinalsz, de ha megfogadsz egy jó tanacsot, szalj ki ebbol a dologbol.

Ha ott is hagyja a csaladjat es veled lesz, gondolj bele ő nem egy szingli ferfi, vele egyutt még el kell fogadnod tobb gyereket is. Es egy feleseget aki orokke teged fog hibaztatni es azt fogja mondani tonkre tetted a csaladjat. Ami nem igaz, de ne akard ezt!

2020. jan. 14. 02:42
 35/41 anonim válasza:
100%
Huh, hát elmesélem neked velem mi történt. Megismertem tavaly egy imádnivaló, gondoskodó, okos férfit. Hónapokig beszéltünk, találkoztunk, majd szabályosan egymásnak estünk. A kémia tökéletesen működött köztünk, ugyanazok a dolgok érdekeltek minket. Elmondom neked, hogy soha nem voltam még ennyire szerelmes. Eltelt az augusztus, szeptember, október. Minden nap hajnali 1ig beszéltünk, viszont szigorúan csak nálam találkoztunk. November elején épp a facebookot görgettem, amikor láttam megjelölték pár képen. Mint naiv, szerelmes nő vetettem rá magam, hátha lesz pár kép, amin szerepel. Szerepelt is, majdnem minden. A saját esküvői képei voltak,szeptemberből. El tudod képzelni mennyire megdöbbentem, másnap elmentem a munkahelyére és életem egyik legtanulságosabb beszélgetésén estem túl. Mondtam neki, hogy már nincs értelme hazudni, beszéljen nyíltan. Elmondta, hogy nagyon kedvel, olyan hatással voltam rá, amire nem számított. Szeretett velem beszélni, a szex pedig fantasztikus... de... szereti a feleségét. Igazából a szeretők egy igényt elégítenek ki. Kiszakadni a szürke hétköznapokból, megkapni egy nő figyelmét és odaadását. Volt egy mondata, ami belémégett. Arra a kérdésemre, hogy oké szex kapcsán is témázgattunk, de miért nem élte ki a feleségével otthon, azt mondta "azért mert nem ugyanaz. Tudod milyen egy bimbózó, kezdődő kapcsolat, amikor még folyton csak szexelnétek és megosztanátok a másikkal mindent". Na ezért tartanak a házas férfiak szeretőt. Újra átélni ezeket az élményeket, de persze anélkül, hogy felrúgják a házasságot. Várhatsz rá, hogy elhagyja a családját, de azt mondom időpocsékolás. Főleg 3 gyerek mellett.. csak ki akar szakadni a felelősség alól arra az időre, amíg veled van. Hidd el, lehazudják a csillagokat is az égről, csak azért, hogy kihasználjanak.
2020. jan. 15. 13:16
 36/41 anonim ***** válasza:
100%

Te adtad a választ: Eléggé beindul mikor arról van szó.

A szoknyapecérek is ilyenek. Csak te vagy a képben, vagy nem tudsz róla és a feleségen kívül van több nő is?

3 gyereke van, valószínűleg neked is csinál majd 3-at de lehet, hogy 5-öt mielőtt tovább megy a következőhöz akinek szintén csinál majd x gyereket.

2020. jan. 15. 13:37
 37/41 anonim ***** válasza:
100%

35-ös véleményére jó ha adsz. Durva tapasztalat, úgy hogy nem is tudta, hogy ő szerető, a pasi hazudott neki.

35-ös legyél büszke magadra, mert nagyon erős nő vagy!

36-os voltam.

2020. jan. 15. 13:41
 38/41 anonim ***** válasza:
100%

A munkámból kifolyólag sok emberrel beszélgetek, főleg nőkkel, sokat mesélnek (nem vagyok pszihológus), de vannak férfi vendégek is. Ma megkérdeztem az egyik férfi vendégemet (a feleségétől tudom, hogy a férfi megcsalta, de nem akarta elhagyni), hogy miért akarnak a férfiak annyira maradni, ha pl.kiderül a megcsalás. A kényelem, a pénz, a gyerekek miatt?

Azt válaszolta, dehogy a kényelem miatt, azt megkapná a másiknál is. Csak pótólni akarnak valamit ami hiányzik (mindenkinél más: figyelem, szex, valami új, érdekes, izgalmas...). A beszélgetésből nekem is az jött le amit a 15 válaszólónak mondott a pasi, kell valaki akivel újra élhetik azokat amiket egykor a feleséggel megéltek, de tudják, hogy ha le is cserélnék, 2 év múlva az új nővel is kezdődne elölről. Inkább odébb állnak és keresnek egy új szeretőt.

2020. jan. 15. 16:17
 39/41 anonim ***** válasza:
80%
Érdekes utolsó, hogy a férfiakról írtál. Ez is bizonyítja, hogy csak a férfiak ekkora ge...ciládák.
2020. jan. 16. 20:12
 40/41 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó vagyok.

Én csak leírtam mit mondott a férfi vendégem. Sehol sem írtam semmilyen jelzést senkiről, de sok helyen olvastam, hogy a férfiak kényelemből maradnak a feleséggel és kiváncsi voltam első kézből egy megcsaló szájából a válaszra.

Fiam van, akit a barátnője megcsalt, azonnal szakított vele. A lány úgy döntött, a fiam pedig így és soha többet nem állt vele szóba, pedig eleinte a lány is mindenfélét hazudozott neki (pl. tüdőrákos), hátha sajnálatból visszafogadja. Majdnem be is dőlt neki, de akkor már én is mondtam, hogy fiam ez a lány manipulálni akar téged és ne higyj neki, utána letíltotta a lányt. Ez a történet pár éves, de láthatod, hogy a lányok is lehetnek nagy manipulátorok, hazugok, gonoszak...a lényeg, nem kell bedőlni olyannak aki szeret csalni, hazudni.

2020. jan. 16. 21:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!