Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van esély arra, hogy elhagyja a feleséget?
Mostmar 6 honapja tart a “kapcsolatunk” , amikor tud akkor talizunk és nem csak szexre - szoval programok vannak.
Mindennap beszélünk , mikor otthon van mindenki akkor is , videochat, telo minden.
Azt mondja, hogy erős érzései vannak irantam és hogy mindig alig várja , hogy lasson és ,hogy én teszem boldoggá mert a házassága elég rossz ( sokat veszekednek , a no 7 ev alatt egy évet dolgozott , mostmar van 3 gyerekük -amit nem is akart de a no mondta , hogy az ő teste és az ő döntése)
Viszont a gyerekei nagyon fontosak , volt róla szó , hogyha ott is hagyna a not akkor nekem kene koltoznom mivel a gyerekekhez közel kell lennie( két különböző városban lakunk)
Egyszer már lebukott otthon , de nem nagyon érdekelte azon kívül , hogy a no letoroltetett Facebookrol más nem történt - ugyanúgy beszélünk.
Szerintetek van esély hogy engem választ? Hogyan tudnám kicsit sürgetni a döntésben?
Koszi a válaszokat.
Jaaaj. A szokásos ...😂 A férfi nem akarta? a gyerekeket, de azért még telibe lövögette az asszonyt, aki azt “hazudta”, hogy szedi a gyógyszert, de nem, átvàgta a szegényártatlanférjét, aki nyilván nem tudja, hogy hogyan készül a gyerek. De gondolom gumit a világért sem húzott volna. Persze :) Az összes szeretőt tartó férj ezt mondja az újdonsült csajnak, akit épp kezelget😂
És igen, van olyan is, aki több száz ezret elszór a nőre, aztán szó nélkül kidobja. Hmm. Szingli pasi nem volt?
Szegény szerencsétlen fickó, akinek otthon szar élete van, de szerencsére talált egy buta libát, akinek a vállán kisírhatja magát. Kész főnyeremény.
Gondolkozz már kicsit. Válásnál nem 70-80 ezret fog bukni. Ennyit most még érsz neki, de ha el is hagyná a családját, az nem az ő döntése lesz, és nem miattad.
Minek nős pasival kezdesz. Nem vágysz egy normális életre, hazugságok nélkül? Gondolom legyezgeti az egódat, hogy így lohol utánad. De ha asszony füttyent fület, farkat behúzva rongyol majd haza. Ja, és egy gyerekes pasinál sosem lesz a szerető az első. A gyerekei legtöbbször beelőznek majd.
Tudom, hogy együtt alszanak de azt is tudom , hogy nem szexszelnek.
Minden este velem beszel - más időpontban mennek aludni.
Én elhiszem neki , ha azt mondja hogy nincs szex mert nekem meg eddig nem
hazudott, vagyis nem vettem észre és amíg nem bukott le addig nem fogom beállítani úgy mintha hazudna.
Hogyha olyan jó lenne a szexuális élete nem állna fel neki attól hogy videochaten lát :D
Koszonom az eddigi valaszokat!
Hm, egy atlagos fizetos lany orankent 15-20k-t elker. Ha jobbnak tartod magad egy atlagos prostinal, akkor mar nem is tunik akkora osszegnek az a 70-80K. Abban nyugodt lehetsz, hogy amig feltunes nelkul le tudja szervezni a veled toltott idot, addig meg is fogja tenni. A legkenyelmesebb dolog, ha m10asik varosban van a szereto.
A jo hir az, hogy sokaig meg fog tartani. A rossz az, hogy csak szeretonek. Amugy belegondtal kislany abba, hogy egy 3 gyerekes csaladapat akarsz eppen kiszakitani a hazassagabol? Nem erzed, hogy azert ez nem egy tokeletes forgatokonyv egy Disney filmhez? Vagy nincs egy kicsi ellenerzesed sem a dolgoggal kapcsolatban? Mert az, hogy atvernek, de nagyon az egy dolog, de erkolcsi reszt a magad es a diszpintyed oldalarol siman lenyeled? Ezert valasztott teged. Arra vagy jo neki.
43F
1. A zasszony nem ért meg
2 már nincs köztünk semmi
3. Nem válhatok, mert a 3 gyerek.
4. Nem válhatok, mert minden a zasszony nevén
5. Nem válhatok, mert tele vagyunk adóssággal
6. A zasszony nem dolgozik, "csak" a háztartás, meg a 3 gyerek, fizethetnék assszonytartást
.
Csak "arra" kellesz neki.
Nem fog elvenni.
Havert 4 gyerekkel rúgta ki páros lábbal a felesége, mert jött-ment, nem ment a gyerekekért, mert "nem ért rá, dolgozott". Kiderült, hogy nője van.
Odaköltözött a nőhöz, aki boldog volt, azt hitte, győzött.
A frászt!
A haver fizeti a 4 gyerekbután a gyerektartást, plusz különórák, nyaralások felét.
Gyereket nem akar, mert neki már van négy.
Nősülni nem akar, mert "olyan már volt".
.
De ha mégis, akkor minden második hétvégén 3 idegen gyereknek kell megfelelned, gondoskodnod, lemondanod olyan dolgokról, programokról, melyekről amúgy nem kéne.
És az ilyen pasas téged is megcsal első alkalommal.
Te most azt mondod, hogy őszinte?!
Aki átveri a feleségét és a 3 gyerekét?! Aki téged mesékkel etet?!
.
Keress normális, család nélküli férfit.
Persze az is lehet, hogy pénzes pasas, aki 3 gyerek mellett simán kidob nyolcvan ezret, hogy szeretkezzen veled?!
Ez az "őszinte ember, aki igen gondos apuka"?!
Tudod ki ez, ez dgy szaházi kvapecér.
Tényleg neki akarsz adni éveket az életedből a semmiért?'
Nincs perspektívád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!