Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szerintetek ez megcsalásnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez megcsalásnak számít, vagy sem?

Figyelt kérdés

Adott egy pár, a kapcsolatuk épp mélyponton van. Hónapok óta viták, veszekedés, a nő esténként sír, az állandó otthoni feszültség miatt fogy vagy 10 kilót, a férfi otthon egyéb elfoglaltságokba menekül (edz, gépezik, stb.) a nyugalom érdekében. Amikor úgy érzi, hogy ez a helyzet így csak felőrli mindkettőjüket, de valójában egyikük sem tudja, hogyan lehetne megoldani a problémákat, megbeszélik, hogy ennek így nincs értelme, inkább folytassák külön utakon. Szét is költöznek.

A hónapokig tartó, állandó otthoni viták alatt a férfi érzelmileg közel kerül egy másik nőhöz, akivel úgy érzi, hogy tud beszélgetni és aki meghallgatja, akkor is, amikor otthon csak az ajtócsapkodás megy.

Miután a pár megbeszéli, hogy a vitákra való tekintettel inkább külön folytatja, a férfi nyitni kezd és elmondja a másik nőnek, hogy úgy érzi, gyengéd érzelmeket táplál iranta, amit az viszonoz is. Miután a pár szét is költözik, a férfi pár napra rá randizni kezd a másik nővel, és összejönnek. 2 alkalommal le is fekszenek egymással. Majd 3 hétnyi "kapcsolat" után a férfi szakít az új nővel, arra való hivatkozással, hogy alighanem csak az otthoni viták miatt menekült ebbe a kapcsolatba, de ez hiba volt. Kidobja az új nőt, majd ezután felkeresi a volt párját, és arra kéri, hogy próbálják meg helyre hozni a dolgokat, és adjanak maguknak egy esélyt arra, hogy megoldják a korábbi problémáikat. A férfi úgy látja, hogy egyrészt valójában nem is voltak akkora gondok köztük, pláne nem akkorák, amiket ne tudnának megoldani, másrészt úgy gondolja, nem is tett(ek) meg mindent annak érdekében, hogy a problémák rendeződjenek, neki magának is másképp kellett volna hozzáállni a gondokhoz, nem pedig menekülni előlük.

A férfi úgy érzi, átértékelte a dolgokat, és ez a pár hét külön töltött idő segített neki abban, hogy rájöjjön, nem akarja elveszíteni a volt párját, legyen bármilyen nehéz is, de vele akarja leélni hátralevő napjait, megélni a jót is, a rosszat is, és a volt párjával közösen megoldani mindent, bármilyen gond is adódik.

A volt párja viszont úgy érzi, a férfi megcsalta őt. Cserbenhagyta, amikor szüksége lett volna rá és elmenekült a problémák elől. A férfi azt mondja, ami azt a részt illeti, hogy elmenekült a problémák elől, elismeri, és vállalja érte a felelősséget. Belátja, hogy ebben hibázott, rosszul kezelte a helyzetet, de tanult belőle, átértékelte a dolgokat, és a jövőben soha nem fog többé elfutni, mert már ő is rájött, hogy nem ez a jó megoldás.

A megcsalás résszel viszont nem ért egyet. Azt mondja, hogy ő először lezárta otthon a kapcsolatot, kizárólag akkor beszélt az új nőnek az érzéseiről, amikor otthon már megbeszélték, hogy vége, és szex meg eleve csak azután volt, hogy a volt párja és ő nemcsak szakítottak, de már külön is költöztek.

Szerintetek?

2020. jún. 7. 16:00
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Itt az igazi vesztes a másik nő, a pasi jól kihasználta. Lelki és "testi" szemetes.
2020. jún. 7. 17:24
 12/19 anonim ***** válasza:
91%
Nem megcsalás, de attól még piszok sza.rul esik a másiknak a tudat hogy azonnal lecserélték és megrendülhet simán a bizalom.
2020. jún. 7. 18:19
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
aha, a szétköltözés után egyből ment a randi az új csajjal. előtte már volt beszélgetés. ez érzelmi megcsalás. és menekülés, gyávaság. a férj átverte a feleséget is, meg az új csajt is, ha nem is szándékosan. ez érzelmi éretlenség. nekem megrendülne a bizalmam, lenne bennem egy tüske, nem tudom el tudnám e ezt felejteni.
2020. jún. 7. 18:58
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Érzelmi megcsalás történt, mert már beszélgettek akkor is amikor még együtt élt a feleségével. Az, hogy utána a sunijában vigasztalódott csak cseresznye a habon. 🤷 Én is haragudnék a férjemre ha ezek után akarna visszamászni hozzám.
2020. jún. 7. 19:36
 15/19 anonim ***** válasza:
89%

Ez sehogy sem megcsalas. Viszont oriasi illuzio a megszepito tavolsagbol vagyni arra, ami mar nem letezik.

Az uj no helyeben sem lennek. Szerintem amit erdemes, azt meg lehet javitani, de halottat feltamasztani nem lehet. Legtragikusabb dolog, ami ilyenkor tortenhet, egy gyerektol remelni a csodat.

Nem lepett felre a ferfi, csak a rossz utan rosszul lepett vissza.

2020. jún. 7. 19:56
 16/19 anonim ***** válasza:
76%
Már megint a bátyád? Én is a "3 hetes nőt" sajnálom. Egyébként nem volt megcsalás.
2020. jún. 7. 21:59
 17/19 A kérdező kommentje:

Rendben, köszönöm a válaszokat.

A feleség egyébként nagyon szerette volna rendbe tenni a dolgokat, ő javasolt párterápiát is, többféle megoldással is előállt, kérte a férjet, hogy ne a válás legyen a megoldás, hanem próbálják először meg valahogy rendezni a helyzetet, és ha sehogy nem megy, csak akkor váljanak el. A férj viszont rosszul kezelte a helyzet, ekkorra már a párterápiától is elzárkózott, és a könnyebb megoldást választotta: kihátrált, menekült a házasságból, ahelyett, hogy küzdött volna a kapcsolatért. Utólag nagyon megbánta ezt, és el is ismerte, hogy sajnos valóban nem tett eleget azért, hogy megoldódjanak a gondok. Most már egészen másképp állna hozzá a kapcsolathoz, szeretne mindent megpróbálni, akár a párterápiát is vállalná.

2020. jún. 8. 11:47
 18/19 anonim ***** válasza:
33%

Igen is megcsalásnak számít, mivel , hiába vesztek össze és él/nek/tek külön lakásban, akkor is házasságban vannak egymással törvény alapján. Az hogy a férj ahelyett, hogy megbeszélte és javították volna ki a a kapcsolati problémákat és mind a ketten teljes szívvel és odaadással helyre hozták volna a házasságukat, ahelyett inkább külön életet választotta a férj és egyből más nő két lábai között találta magát. Az egyértelmű, hogy akkor már régóta beszélgettek és flörtöltek egymással, csak idő és ürügy, kifogás volt, hogy mikor következik be a megcsalás. Ahelyett hogy ezt a feleséggel tette volna, hogy fel rázza az unalmas szürke hétköznapokat.

Ebből következik, hogy a férj, mivel másba mártotta a férfiasságát, nem tisztelte és becsülte meg a feleségét és ezzel megalázta, becsapta, elárulta a nejét és magát a házasságukat, akit annak idején valószínűleg szerelemből vett el és most más nő miatt hanyagolta és dobta el azt, amit közösen építettek fel az asszonnyal.

Hogy is szól az eskü?

jóban-rosszban, egészségben, betegségben, gazdagságban szegénységben,míg a halál el nem választ, mit két embert, ember nem választhat szét. ( valahogy így. Már rég mentem férjhez)

Tehát semmibe vette az esküt, a feleségét, a felépített életüket és mindent ami a feleségéhez kötötte a férj, és számomra ez megbocsáthatatlan bűn.

Mind ezt egy pár kósza numeráért, mert épp mélyponton volt a házassága. Majd miután kiszórakozta magát, vissza táncikál a jól megszokott és biztos családi idilbe, tovább hazudni a feleségének, ahelyett hogy tiszta vizet öntene a pohárba és őszintén elé állni és megmondani neki, hogy

- figyi Gizi! Nagy barom voltam! Ahelyett hogy veled foglalkoztam volna és a mélyponton lévő házasságunkkal, kerestem egy ócska indokot arra, hogy akivel már régóta ismerkedtem és flörtöltem végre belé is tudjam tenni a szerszámom mert valami nem volt jó itthon velünk és hiányzott ez meg az...De most hogy ez megtörtént, átértékeltem mindent ami velünk kapcsolatos és rájöttem, hogy te vagy számomra a legfontosabb, és ezt azért is mondtam el, hogy tiszta új lappal indítsuk a házasságunkat és a kezedbe adom ezt az információt és lehetőséget, hogy te döntsd el, hogy hogyan tovább. Tudom nem érdemlek megbocsátást, de remélem, hogy egyszer ismét bízni fogsz bennem és bennünk és megbocsátasz nekem ezért.(Persze itt csak annyi történhetett, hogy még sem volt olyan jó a szerető, vagy nem az volt amire számított, esetleg megmarad mint szerető szerepben csak nehogy válás legyen, mivel az a házasság biztos pont, de akár ténylegesen elgondolkodtató volt a férjnek, hogy mit veszíthet a semmiért) .

Ha ehhez férfi volt hogy megtegye, hogy megcsalta a nejét, ahelyett hogy a házasságát hozta volna renbe, akkor ahhoz is legyen már benne elég férfiasság, hogy a nőhöz költözik! Gerincet növesztve a felesége elé állva elmondani a teljes igazságot, mivel annyit megérdemel az a nő, hogy legalább megtudja kihez is ment annak idején férjhez.

Ezek után köpjön egyet és álljon alá a drága férj!

2020. jún. 8. 14:59
 19/19 anonim ***** válasza:
Mennyi gagyi Rachel Green.
2020. jún. 11. 12:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!