Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ez megcsalásnak számít?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez megcsalásnak számít?

Figyelt kérdés
Párkapcsolatban vagyok és a mai napig szoktam online beszélgetni olyanokkal, akikkel régen szexkapcsolatban voltam és tudom róluk, hogy vannak érzéseik felém.
2020. máj. 18. 14:41
 1/6 anonim ***** válasza:
94%
Létezik olyan is, hogy érzelmi megcsalás.
2020. máj. 18. 14:43
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ezeket a szálakat el kellene mielőbb varrni. Ha nem teszed visszaüt rád.
2020. máj. 18. 14:44
 3/6 anonim ***** válasza:
87%
Ez még nem megcsalás, de azért megkérdezném, hogy mégis minek tartod fenn ezeket a kapcsolatokat egy működő párkapcsolat mellett?
2020. máj. 18. 14:50
 4/6 anonim ***** válasza:
84%
Határeset. Nagyon nem örülnék, ha tudomást szereznék arról, hogy a párom ezt csinálja.
2020. máj. 18. 15:59
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
#4 Egyetértek. Szerintem nem megcsalás, de nagyon rosszul esne és nem hagynám szó nélkül.
2020. máj. 18. 22:31
 6/6 anonim ***** válasza:
74%
Ha együtt vagyok valakivel, aki elvileg szeret és hű hozzám, akkor nem igazán nézem jó szemmel, ha olyanokkal tartja a kapcsolatot, akikkel régen is csak azért szóltak egymáshoz, mert kanosak voltak, semmi egyéb. Pláne, ha tudom, hogy ezek a volt dugipajtik úgy beszélgetnek a párommal, hogy érzéseik vannak iránta és legszívesebben az ágyába ugranának. Ha pár havonta ráírnak egymásra, hogy kivel mizu, még azt mondom, hogy oké (bár én már eleve rossz szemmel nézem ha az exek, régi szexpajtik előkerülnek, de ha jó viszonyban váltak el, szerintem pár sor belefér, hogy leírják, ki hogy van), de a kapcsolat már rég zsákutcában van, ha így talonban van tartva valaki, akihez alkalomadtán futhat egy kamatyra a párom, ha összeveszünk. Legalább is én erre gondolnék, hogy ezért tartja egy ilyen emberrel a kapcsolatot, akiről még tudja is, hogy az érzelmei miatt valószínűleg könnyen kapható.
2020. máj. 19. 00:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!