Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Kinek mi számít már megcsalásnak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek mi számít már megcsalásnak?

Figyelt kérdés

2020. máj. 16. 16:53
A kérdező szavazást indított:
Csók
Tapizás
Közös maszturbálás/kiverni egymásnak
Szopás
Szex
64 szavazat
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
65%

Igazából ez nagyon sok dologtól függ. Leginkább attók hogy mit engedek neki, miben egyeztünk meg, illetve hogy mit milyen okból tesz.

Ha az egy hetes kapcsolatomról van szó, ahol még nem is beszéltünk semmi olyanról hogy mit engedünk egymásnak, ott már egy csók is megcsalás (mert nyilván az az oka hogy komolytalanok a szándékai).

Ha a biszex fiúmról van szó, akinek megengedtem hogy kalandozhat pasikkal, ott a szex sem megcsalás.

Én is bi vagyok, ha hoz egy másik lányt és hárman vagyunk együtt, akkor ott se megcsalás a szex.

Szóval ez nagyon helyzet és emberfüggő, nem lehet ráhúzni hogy minden helyzetben megcsalás már a csók is. N

2020. máj. 16. 17:09
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Mindegyiket nem lehet bejelölni? Mert nálam a felsorolt összes dolog megcsalásnak számít.
2020. máj. 16. 17:10
 3/11 anonim ***** válasza:
90%

Ezek így mind annak számítanak, igen, köszönjük a felsorolást.

Mondjuk a "kiverni EGYMÁSNAK" részt nem tudom teljesen értelmezni, úgy érted haverral egy pasis estén kiverik egymásnak, aztán meg hazajön hozzám, mintha mi se történt volna? Ezt nem igazán tudom elképzelni, de ha ilyen lenne, azt sem tolerálnám.

2020. máj. 16. 17:10
 4/11 A kérdező kommentje:

1# akkor hasonlóan gondolkodunk. Bár még sose volt senkim így nincs konkrét tapasztalatom. De én a nyitott/megbeszéléssen alapuló kapcsolatban hiszek. Tehát ha le akar feküdni valakivel akkor beszéljük meg és megegyezhetünk valamiben. Amolyan te is, én is dologban. A lényeg hogy az csak szex lenne, de úgy mond a nap végén csak együtt alszunk el.

2# Azért írtam ilyen sorrendben mert mint ha szintek lennének. Tehát ha bejelölöd a "szopást" akkor annak értelmezem hogy az első három válasz meg nem számít megcsalásnak nálad.

Tehát ha bejelölöd a csókot akkor már a többi is annak számít.

3# valami ilyesmire gondoltam.

2020. máj. 16. 20:43
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Sok embernek már az érzelmi megcsalás is megcsalás. Ez kimaradt a szavazásból.
2020. máj. 16. 21:04
 6/11 anonim ***** válasza:
89%
Minden testi kontaktus megcsalásnak számít. Régi tapasztalataimból kiindulva én már az írogatást, a like-olást sem tűröm.
2020. máj. 16. 22:23
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Ezek közül mindegyik.

Sőt, ha még semmi nem történt de olyanokat írogatnak egymásnak az is megcsalás. Vagy titokban találkozik a párom másik nővel, mert meg akarja ismerni, de tegyük fel 100% hogy semmi más nem történt, az is megcsalás.

2020. máj. 17. 09:27
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Hú kérdező amit leírtál a 4-es pontban tehát a nyílt kapcsolat az nagyon kevés embernél működik. Ha neked még nem is volt soha kapcsolatod akkor meg még nem is tudhatod hogy mit tűrnél el. Ha odakerülsz megtudod hogy neked mi fér bele. Ha pl szerelmes leszel és megtudod hogy egy másikra is rányomult akkor az nagyon rosszul tud esni. De ha ezek után is azt mondod hogy nyílt kapcsolatot akarsz akkor az más.

A szexet nem tudom miért írtad bele, talán közösülést akartál írni. Mert végülis az orális szex is szex.

Nekem minden olyasmi zavaró ami szexuális céllal történik. Az intim kép is ide tartozik amit privátban küldenek egymásnak. Monogám vagyok, ugyanezt várom el a társamtól is.

2020. dec. 4. 14:13
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Abban az esetben, ha nem beszéltünk róla, hogy ilyen-olyan helyzetben engedjük, akkor nálam már a csók is az, mindegy, milyen hosszú ideje vagyunk együtt, milyen épp a kapcsolatunk, részeg volt, franc tudja. Én pl. azt el tudom képzelni, hogyha az egészséges annyira megromlik, hogy effektíve nem vagyok már képes szexuális aktusokra, akkor kvázi megengedem a páromnak, hogy mással elégítse ki a szexuális vágyait. Tehát ebben az esetben, még ha technikailag megcsalás, nálam nem lenne az, mert megbeszéltük. De tényleg csak ilyen spéci esetekben lenne nálam oké, mert alapvetően monogám típus vagyok.
2020. dec. 4. 19:05
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

" Tehát ha le akar feküdni valakivel akkor beszéljük meg és megegyezhetünk valamiben"

Mert még nem jártál senkivel.

Majd, ha jársz, akkor jelentkezz, hogy mennyire megalázva, megtiporva

érzed magad, hogy lealjasítaná a kapcsolatotokat holmi "nyitott"

elmebetegségre.

Ami "nyitott", az nem kapcsolat, hanem szex-használati tárgy.

2020. dec. 4. 21:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!