Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire számít megcsalásnak ha időnként webcamon kiverem idegenekkel?
Sosem beszélgetek mellé, vagy létesítek közelebbi kapcsolatot. Valójában azért lehet erre "szükségem" tudat alatt, mert a barátommal elég ritkán találkozunk valamint (aminek örülni kell), ő a legelső kapcsolatom,:) és úgy tűnik az utolsó is :) hiszen már közel 10 éve együtt vagyunk. Szeretem őt nagyon, sosem csalnám meg. Ugyanakkor talán az, hogy nem volt sok szexpartnerem valahol itt ütközine ki? A férfi test utáni kiváncsiságomban?
A chatpartnerek sosem állandók, sosem kérek elérhetőséget, soha se fordul meg a fejemben hogy találkozzak velük igazából csak olyan mintha videót néznék azzal a plusz fűszerrel, hogy tudom hogy ennek a partnernek bejövök vonzónak tart és rám izgul.
Ha lelkiismeretfurdalás nélkül el mered mondani a párodnak, hogy mit csinálsz a tudta nélkül és erre Ő azt mondja, hogy nyugodtan csináld, ez nem probléma a számára, akkor ez NÁLATOK, a ti kapcsolatotokban nem számít majd megcsalásnak.
De ha csak a háta mögött titokban mered csinálni, mert félsz a következményektől, akkor már elgondolkodtató.
És ha Ő csinálná rendszeresen ugyanezt a te tudtod nélkül, majd megtudnád és ez neked rosszul esne, akkor is elgondolkodtató.
Nálunk ez egyértelműen nem fér bele a kapcsolatunkba.(10+ év.) Pont emiatt: "olyan mintha videót néznék azzal a PLUSZ FŰSZERREL, hogy tudom hogy ennek a partnernek BEJÖVÖK, VONZÓNAK TART ÉS RÁM IZGUL."
Én nem lennék boldog, ha a páromra rendszeresen ráizgulnának mások, vagy ha a párom másra izgulna rendszeresen, nem rám.
Szerintem ez meg belefér...:)
Én is csinálom úgy mint te. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!