Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg párok! Megcsalásnak számít ha pl a párotok lefekszik egy nővel?
Miért tenné?
Amúgy igen, szerinted a félredugás mióta nem megcsalás?
Hát a párom meleg, meg én is. Eléggé esélytelen, hogy lefeküdne egy nővrl. Ha mégis, az pont olyan lenne számomra, mintha egy férfival tette volna... Azt leszámítva, hogy valószínűleg arra is szíveskednék rákérdezni, hogyha meleg, akkor hogyan vagy miért volt ez...
De azért ettől jobban megbízom benne:)
"Heteró párok! Megcsalásnak számít ha pl a párotok lefekszik egy ővele azonos neművel?"
A két kérdés ugyanaz.
Ha a pár mindkét tagja meleg, akkor egyik sem fog lefeküdni nővel.
Ha az egyikőjük biszex, akkor már megtörténhet. Azonban sok meleg pasi nem is kezd bele kapcsolatba biszexekkel.
6!
Engem nem zavarna ha a feleségem kipróbálná nővel is tehát nálam nem számítana megcsalásnak.
Bocsi, hogy ide kontárkodok nőként de én azt még lenyelném ha a (még nem létező) barátom azonosneművel csinálná de csak azért mert kicsit izgat a meleg sex.
Ui. Teljesen megétem ha valaki lepontoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!