Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miből derült ki,hogy a párod megcsal?
Ha gyanús akkor egyenlőre figyelj. Telefon kódolás, mindenhova viszi, kimaradozás.
Ha rákérdezel és van valami akkor óvatosabb lesz...
folyton nyomkodta (amikor velem volt akkor is folyton, ha külön voltunk akkor végképp 0-24) és dugdosta a telefonját.
eltűnt több órára és olyanokat kamuzott h végül kiderült h nem ott volt ahol mondta.
nagyon sokszor figylet betegesen a külsejére, amikor pl. csak "edzésre" indult, de muszaj volt h pöpecül álljon a haja stb..
Ilyesmik
Mondta, hogy nem tud belépni az e-mail fiókjába, és próbáljam már meg az én gépemről, hátha. Sajnos annyira hülye volt, hogy arról megfeledkezett, hogy ott virítanak a levélváltásai a csajjal, akivel megcsalt. Amint beléptem, ott volt az arcomban. Nem nagyon volt mit tagadni.
(amúgy azért nem tudott belépni, mert rossz jelszót írt be 🤦♀️)
Telefonjában tálaltam beszélgetéseket, elég egyértelműek voltak, plusz előfordult, hogy gyanúsan csendben volt a programjával kapcsolatban vagy gyanúsan nem akart áthívni bizonyos napokon stb. Nem mondta el mikor van szabadságon 1-1 napokat, mert akkor is a nővel volt. Plusz gyakran érdekelte, hogy én pontosan meddig dolgozok, home office van-e, hogyan megyek, hogyan jövök stb.
Mielőtt még hivatalosan összejöttünk, de már azelőtt is szinte jártunk, csak nem volt kimondva, ő még akkoris nagyban csajozott. Akkor pedig megtaláltam a gumit a kukájában, használt törölközők a szennyesben, miközben egyedül lakott, fél üveg pezsgő a hűtőben. Egyáltalán nem figyelt a részletekre, amikor jártunk akkor sem...Persze amikor rákérdeztem letagadta, hogy ő soha nem áldozna engem fel egy futó kapcsolat vagy szex miatt. Amikor a konkrétumokra utaltam, akkor bevallotta, de állította, hogy sajnálja és nem jelent semmit stb, sőt a nő mászott rá anno a karácsonyi buliban. Megbocsájtottam neki, azt hittem tényleg nem kell neki a nő, de nem így lett végül...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!