Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalt a férjem. 1 évig viszonya volt 4 kisgyerek mellett. Csak a válás lehet a megoldás?
16-os: miért kért bocsánatot a barátnőd? Először elhagyott mert oka volt rá aztán rájött, hogy mekkora alfahím vagy és bocsánatkéréssel visszatáncolt? Vagy hogy volt ez?
Szóval normális nőnek a férje mellett a helye, akármit is csinál az ember? Hol élünk mi, középkorban?
"Először elhagyott mert oka volt rá aztán rájött, hogy mekkora alfahím vagy és bocsánatkéréssel visszatáncolt? Vagy hogy volt ez?" - mármint az én exem, aki öngyilkos lett? Nem, egy halott nem tud se visszatáncolni, sem bocsánatot kérni... Az exem azon barátnője kért bocsánatot, aki bíztatta a lelépésre meg segített is neki ebben...
"Szóval normális nőnek a férje mellett a helye, akármit is csinál az ember?" - szóval a normális TÁRSNAK a TÁRSA mellett a helye, a problémákat megoldani kell, nem kikerülni.
#26 én biztos nem, lévén én is hetero férfi vagyok, ahogy az illető is. De elvi síkon miért is ne? Ő döntött a Kérdező mellett végül is, nem elhagyta gyerekestül...
Egyébként mint tudjuk, mindenki a maga szerencséjének pogácsa... egy 99,9%-ig biztos... a Kérdező párja előbb fog társat találni magának, mint a Kérdező, mint az az elmúlt hónapokból is tisztán látható. Azt se véletlenül kérdeztem, hogy a 4. gyereket közösen akarták-e.
Nálunk ugye én voltam az egyetlen, aki jól járt végül is, hogy az exet feltüzelték a "Nagyon jó úton jársz. Végre egy nő, aki le mer lépni a f.szfej férje mellől. Büszke lehetsz magadra, meg fogod tudni csinálni nélküle is, ne táncolj vissza hozzá. " - féle löttyös hardfemi indulattal. Mindenki más vesztes lett.
Szóval ilyen döntéseket soha sem indulatból kell meghozni, hanem közös gondolkodásból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!