Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalta és még Ő tiltja el a gyerekeitől?
5 hónapos a kislány 19 a kisfiú. Anyuka rendszeresen lelépett hétvégente, mint kiderült másik pasival .
Mikor lebukott fogta a két gyereket és lelépett, azóta nem engedi az apának, hogy lássa a kicsiket. Apuka bírósághoz fordult, de addig mit tehetne? Mióta megvan a kicsi azóta apuka többet volt a gyerekekkel mint az anyjuk, már hétköznap is folyton otthon kellett maradnia, mert az anyuka lelépett. Lefejte a tejét csak, hogy leléphessen.
TE jelen esetben annyit tehetsz, hogy felajánlod a férfinak, hogy ha perre megy a gyerekekért, akkor tanúskodsz mellette, és korrekt módon mindent elmondasz, úgy ahogy történt.
A nővéreddel pedig közlöd az őszinte véleményed, és felvilágosítod, hogy NEKI van két gyereke, akikre NEKI kell vigyáznia. Neked ez nem kötelességed, úgyhogy viheti őket nyugodtan a fenébe, és ha nem tetszik: pereljen be!
Ezen kívül szólhatsz a gyámügyön, hogy az anya súlyosan elhanyagolja a kiskorú gyerekeit, különös tekintettel az 5 hónapos, anyatejes kislányra!
A vérségi kapcsolat sok esetben csak átok, sajnos ilyen testvérrel fogod ezt még te is tapasztalni. :(
Egy csepp bűntudatod ne legyen, ha azt teszed, ami a két kicsinek a legjobb, és nem a nővéredet támogatod, "mert a testvéred". Őt se érdekli a vérségi kapcsolat, csak mocsok módon kihasznál titeket! Ne hagyjátok magatokat!
Látszik,hogy nagyon szeretheted a nővéred mint egy igazi testvér...Tény hogy elfogult vagy,lásd be,hogy nem voltál ott minden percben,nem láthattad mi zajlik a zárt ajtók mögött.Vagy most is kamuzol és az agresszív,alkoholista "apuka"vagy,aki visszaakarja szerezni a családját,egészen a következő kitörés idejéig vagy más miatt vagy ennyire undorítóan elfogult az "apukával" szemben.És ez még szembetűnőbb ,hogy családtagodról van szó...Ha tényleg a húg vagy akkor meg tuti több van vagy többet akarsz köztetek az "apukával" mint jó sógori kapcsplat...Valószínűleg így próbálod eltenni az útból szegény nővéredet,aki két gyerekre dolgozik,hogy megszerezd az "apukát".És itt van a kutya elásva,meg is dőlt a mintaapuci-kirakat kép.És az ilyen "apukának" kéne megengedni,hogy lássa a gyerekeit,aki a felesége húgát reszeli,míg a feleség azért dolgozik,hogy eltartsa a gyerekeit??Igen,ilyen a tipikus Angyalapuka,a sógornőjével hentereg,míg az Ördöganyuka dolgozik. Igen,átlátszó volt a sztori,most meg ki ia bukott az igazság.(Zárójelben megjegyzem én nem hívom a sógoromat a lakásomra miközben a nővérem dolgozik).Ja és nekem is csillogott a szemem mikor "Apukámmal" találkoztam.A félelemtől.Szégyeld magad,hogy ezt az aljas,gusztustalan árulást a nővéred ellen még ilyen undorító,cukormázas díszbe csomagoltad,hogy a gonosz anya eltílzja a gyerekeit a drága jó "Apukától".Nem kéne a gyerekei nagynénjét döngetnie,és nem lenne eltíltva.Plusz az anya mmegy a szeretőjéhez..Az én anyámnak is legalább 30 szeretője volt elméletileg,pedig én egyet sem láttam,és a lelekét kitette 3rtünk,napszámba is képes volt elmenni dolgozni,hogy ehessünk.A szegény,megcsalt,megtört
"apukánk" meg,aki el volt tőlünk tíltva (mily furcsa,azóta nem voltak rajtunk kék-zöld foltok,tuti véletlen),meg a mi családi pótlékunkból curvázott meg ivott. Gusztustalan vagy te is meg az "apuka"is.Ha nem is te vagy a szeretője(de abból ítélve ahogy itt körbenyalod,ajnározod,tuti te vagy),akkor van neki más,biztos van oka hogy a nővérednek nem kell,és a testvéred mellett kéne állnod,nem szervezkedni ellene,mint egy kígyónak.Hányinger.
"nyjuk, már hétköznap is folyton otthon kellett maradnia, mert az anyuka lelépett. Lefejte a tejét csak, hogy leléphessen"
Szánalmas.
Az ilyen nem anya.
61%-os nagyon magadra vetted ezt a történetet. Feltételezem, te vagy az anyuka, és azért ismered ilyen jól őket!
Ha pedig nem, akkor húzzál már el innen, és keress egy pszichológust, akire rázúdíthatod életed történetét, ne másokat mocskolj ismeretlenül!
Bármilyen hihetetlen számodra, vannak rossz anyák, és jó apák is. Meg rosszindulatú emberek is, mint te, akik mindenhol csak a saját nyomoruk helyezik a középpontba. Orvosi eset vagy!
Ezt honnan veszed?
Volt valami "előkérdés"?
4 es normális vagy? Mert nagyon nem úgy néz ki...
Kérdező, az apa szerintem bírja ki a tárgyalásig, amíg ítélet születik. Tudom hosszú idő. Egyébként ő is magához veheti a gyerekeket amíg nincs ítélet. Ha házasok igazából nincs következménye, mint ahogy annak sem lesz hogy most az anya vette magához őket és tiltja tőlük az apjukat.
Ha lesz jogerős ítélet azt viszont be kell tartani.
Apa mindenképp fogadjon ügyvédet, és a közös gyerekfelügyelet legyen a cél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!