Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van itt olyan, aki megcsalta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan, aki megcsalta a párját de szereti?

Figyelt kérdés
Ellentmondásosnak hangzik, de érdekel előfordul-e ilyen. Irhat olyan is, aki átélt ilyet, megtette, vagy vele tették meg. Anonim oldal itt el lehet mondani, nekem sokat segitene..
2016. nov. 29. 19:55
 1/6 anonim ***** válasza:

Aham. Inkább nem tiszteltem.

És igen, egy bunkó vagyok.

2016. nov. 29. 19:57
 2/6 anonim ***** válasza:

Velem tették meg. Amíg szeretett, addig más férfira rá sem tudott nézni. Aztán megváltozott a helyzet és megcsalt. Sokszor és több emberrel.

Ilyen nincs, hogy valaki szeret valakit és mégis megcsalja. Vagy ha igen, akkor az empátiája egyenlő egy kartondobozzal.

2016. nov. 29. 20:03
 3/6 anonim ***** válasza:
9%
Akit szeretsz azt nem csalod meg.
2016. nov. 29. 20:06
 4/6 anonim ***** válasza:
66%

Sosem tennék ilyet, tisztelem, szeretem a párom.

Ha nem így lenne, akkor inkább szakítanék, de akkor sem csalnám meg!

2016. nov. 29. 20:10
 5/6 anonim ***** válasza:
49%

Szerettem mint ember, egyéniség volt, imádtam ahogy hozzáállt az élethez, viszont a párkapcsolatról való elképzelései szörnyűek voltak, és hosszú idő után rájöttem hogy nem is illünk össze. A kapcsolat végén megcsaltam.

Viszont ha valaki úgy szeretek hogy tudom ő életem szerelme és élvezek vele minden egyes pillanatot... az megint más.

2016. nov. 29. 20:22
 6/6 anonim ***** válasza:
13%
Igen, imádom a párom. A szex mással, az egy teljesen más kérdés. Testi érintkezés, mint egy kézfogás.
2016. nov. 29. 20:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!