Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megbocsátanátok a legjobb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megbocsátanátok a legjobb barátnőtöknek?

Figyelt kérdés
A legjobb barátnőm lefeküdt a (most már volt) párommal. Óvodás korunktól barátok voltunk, mindig számíthatott rám, soha nem árultam el, soha nem hazudtam neki. 23 évesen végre lett egy barátom, sokat mentünk együtt is bulizni, de egyszer nem tudtam velük menni, dolgoznom kellett. Ők ketten elmentek, és mint utólag kiderült, buli után lefeküdtek. Ez még februárban történt. Pár hete vallották be. Volt párom azzal indokolta, hogy ő sokkal bevállalósabb volt, és megadta neki azt, amire vágyott, de én nem voltam vevő rá. Most nem részletezném inkább... Barátnőm meg azt mondta, hogy már megbánta, de sokat ívott, és nagyon sajnálja, de bántotta a bűntudat, azért mondta el. Nagyon csalódtam mindkettőben, de leginkább a barátnőmben. Még mindig nem tudtam megbocsátani neki, pedig azóta többször is kérte. Szerinte csak én túlzom el, és ő el is mondta, azt értékelhetném. De számomra erre nincs bocsánat, ezek után hogy bízzak meg benne? Arról nem is beszélve, hogy neki is barátja van, és kérte, hogy ne mondjam el neki... Ti megbocsátanátok?

2020. máj. 20. 14:50
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
0%

3. vagyok.

Miért van a válaszom 0%-ra tolva?

2020. máj. 20. 15:20
 12/26 anonim ***** válasza:
84%

Megbocsátanék. Értsd: nem akarnék bosszút állni, nem dühögenék, nem acsarkodnék. Nem vagyok haragtartó ember.

Az viszont biztos, hogy soha többé az életem során nem akarnám látni egyiket se.

Egyszerűen megszűnnének létezni számomra mindketten.

2020. máj. 20. 16:07
 13/26 anonim ***** válasza:
78%
Elsősorban szólnék a pasijanak, majd pedig örökre elfelejtenem
2020. máj. 20. 16:32
 14/26 anonim ***** válasza:
67%
Nem. Egészen biztosan nem. És tudom, hogy köcsögg vagyok,de én bizony még a párjának is elmesélném a dolgot.
2020. máj. 20. 17:34
 15/26 anonim ***** válasza:
85%
Én személyesen soha nem bocsátottam meg az akkori legjobb barátnőmnek. Pár évvel később viszont eltudtam engedni amit velem tettek. Sőt, hálás voltam, hogy megtörtént mert így két olyan embertől szabadultam meg akik az én életemet csak leépítették volna.
2020. máj. 20. 17:45
 16/26 anonim ***** válasza:
79%
Na még a végén te kérj elnézést, mert haragszol, nonszensz :D
2020. máj. 20. 18:43
 17/26 anonim ***** válasza:
65%
A pasija legalább hagy tudjon róla.A barátod az nem könyörgött?
2020. máj. 20. 20:56
 18/26 anonim ***** válasza:
71%
Én nem bocsátanék meg, de megadnám a lehetőséget a barátjának, hogy ő megbocsátson neki. Érted,ugye?😉 Ha a "barátnőd" ilyen őszinte, biztos értékeli, hogy te is az vagy😄
2020. máj. 21. 01:22
 19/26 anonim ***** válasza:
79%
Nem, aki visszaél a bizalmammal azzel nem foglalkoznék többet.
2020. máj. 21. 11:07
 20/26 anonim ***** válasza:
70%
Megbocsátanék, de onnantól kezdve számomra többé nem létezne.
2020. máj. 21. 11:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!