Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megbocsátanátok a legjobb barátnőtöknek?
Nem. Barát partnere tabu!
Exe, tesója, faterja, főnöke,...nem, de a partnere igen!
Értékelném, hogy legalább bevallotta, de ez nem teszi semmissé a dolgot. Az nem kifogás, hogy sokat ivott.
Lehet előbb-utóbb meg tudnék bocsátani, de a barátság egy ilyen után soha nem lenne már a régi.
A volt barátodért amúgy nem kár, mi az hogy azért csalt meg, mert a barátnőd bevállalósabb.
Számomra ez súlyos helyzet lenne.
Megszakítanám mindkèt jómadárral a kapcsolatot.
Idővel nyilván halványulna a fájdalmam, csalódottságom, sértettségem, dühöm is, akár arra is esélyt látok, hogy rendezve magamban, megbocsássak, de
EZ NEM JELENTENÉ AZT, hogy akarnám, hogy a jövőben a részei legyenek az életemnek.
Ha megbocsátok is, az saját, belső indíttatás ès nem a kapcsolat megőrzése céljából.
Ezek ketten a legmélyebb bizalmamat játszották el.
Legyenek boldogok külön vagy együtt, de engem ne zsarolgasson azzal, hogy “mert elmondtam, mert x éve barátok vagyunk, mert részeg voltam, MEG KELL bocsátanod”- ezért még gyorsabban takarítanám ki az életemből.
Takarítás, ez a jó szó.
A pasijának meg joga van tudni.
Hogy dönteni tudjon, ahogyan te tetted.
Nem a megcsalást osztanám meg a “barátnő” partnerével, hanem a SAJÁT élethelyzetem, sajàt döntésem az ügyben. Nyilván jó kapcsolatban vagytok, ha a volt legjobb barátnőd partnere.
Ehhez meg két aljas árulónak köze nincs, a férfi meg kezd vele, amit akar, nem érdekel.
Őszintén nem bosszúból, hanem korrektségből tenném, mert az a férfi ugyanabban a helyzetben lenne, mint én magam és mindenkinek joga van a szabad döntéshez.
Ezek életéből a következő pàr évre biztosan csendesen, elegánsan, de határozottan kilépnék.
Az afférral ezt a döntésemet is vállalták, ennek tudatában is összefeküdtek a hátam mögött.
Az ivászat nem kifogás, sőt.
Legyen méltóságod, gerinced, nem kell lelkiismeretfurdalást érezned és ne hagyd magad indirekt módon, játszmákkal zsarolni.
Jogod van leépíteni őket, jogod van dühösnek lenni, jogod van megbocsátani is, de nem azért, mert ŐK ERRE PRESSZIONÁLNAK.
Feléjük soha többé, semmiféle erkölcsi kötelezettséged nincs, ezt jegyezd meg kérlek.
Minden jót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!