Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? (megbántam)
Sziasztok,
van egy feleségem és egy gyermekem, múlt évben félreléptem vagyis megcsaltam a feleségem, amit mélységesen megbántam, azóta sokat sírok magamban miatta és egy szörnynek érzem magam. Azért, hogy ne derüljön ki megtartottam a kapcsolatot a hölggyel mert nagyon szerelmes lett belém, folyamatosan azóta is fenyeget, hogy elmondja a feleségemnek…
Azóta is tart, én a feleségemet nagyon szeretem, de a házasságunknak valószínüleg vége lenne ha ez kiderülne.
Tudom, hogy hamarabb kellett volna erre rájönnöm, hogy nagyon szeretem a feleségem, de sajnos válságban volt akkor a házasságunk, megtörtént.
Nem akarom, hogy elváljon tőlem, hogy lehetne megszakítani a kapcsolatot szerintetek a szeretővel?
Most mit vársz? Közösen vigasztaljunk?
"Semmi baj, Gyulukám, igaz hogy kommunikáció és más erőfeszítés helyett inkább félrekúrtál ezzel elárulva a feleséged és szembeköpve a gyerekeid is, de megbántad, ezért derék ember vagy, nagyon sajnáljuk a sorsod!"
tessék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!