Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez mi? Menyasszony sztori
Egyedülálló 38f vagyok. Volt mindenféle kapcsolatom, hoszabb-rövidebb, fekete-fehár, eljegyzésig is jutottam, de végül mindegyinek vége lett közös megegyezéssel.
Megcsalás soha nem volt.
Nemrég találkoztam valakivel teljesen véletlenül, aki elsőre szimpatikus volt, de kiderült hogy majd 5 éve együtt vannak a pasijával és menyasszony.
Mindig hűséges volt állítáa szerint és őszintén mondta.
Ekkor én teljesen visszahúzódtam, nem írtam, nem jeleztem, semmi, sőt amikor ő keresett akkor mindig dolgom volt, nem vettem fel, tereltem.
Tudtam, hogy ekkora kakába nem nyúlhatok bele, illetve szerencsére ismerkedési problémáim sincsenek ezért azt gondoltam, ha találok valakit gyűrű nélkül, aki megtetszik akkor oké, de ez így nem lesz jó: fájni fog valakinek.
Már sejtitek mi lett a vége?
Becserkészett a nő, egy hónapig húzta az agyam, majd összejöttünk.
3 hónapon keresztül találkozgattunk, szexeltünk, egy kicsit egymásba is szerettünk. Állítása szerint nem volt soha a faszijával ilyen jó, mint velem és hogy nem is gondolta hogy ilyen jó lehet (ez tényleg nem szar macsó duma, tényleg ezt mondta-magától).
Ezidő alatt nem is szexeltek a pasijával.
Emellett egyre erősebbe alakultak az érzelmek is köztünk.
Én voltam az aki többször indítványozta (miután már olyanokat mondott, hogy belémszeretett), hogy hagyja ott a fasziját és legyen velem, költözzön át, vagy felejtsen el engem, mert ez így nagyon nem oké.
Végül ezt eljátszottuk 3szor mindig vad és iszonyú élvezetes szex lett a vége, de legutóbb szerintem mindketten eljutottunk oda lelkileg, hogy ez így tovább nem mehet.
Most 2 napja nem beszélünk és rájöttem, hogy beleszerettem, konkrétan fizikai fájdalmat érzek, nem eszek rendesen, nem alszok rendesen, ráadásul a jelenlegi bezártság sem segít, amikor nem dolgozom akkor ezen agyalok, minden aspektusát próbálom kielemezni.
Ő legutóbb azt mondta, hogy :
Meg akarja még próbálni a mostani kapcsolatát kijavítani, de nehezen megy neki, mert folyton gondol rám.
Ha nem megy az, akkor akar velem tiszta lappal kezdeni..
A faszija szerinte megbocsátaná a félrelépést és lehet meg is oldják, bár ha részletesen bevallja hogy 3 hónapig miket csináltunk, szerintem nincs olyan férfi aki ezt elnézi...volt itt minden, meg minden.
Idegen emberek tanácsát kérni vicces dolog, de miért ne, egy kialakult képem már amugy is van erről, meg hátha ti is tanultok ebből.
Kérdések:
1:ILYEN VAN, hogy egy mennyasszony felszed random jóskát akibe kicsit beleszeret?
Nem részeg céges buli, hanem kitervelt stratégia és több hónapos viszony.
2: Most egy férfi ebből a szituból mi a faszt tanulhat, azon kívül, hogy ne nyulj szarba?
Hogy majd az én menyasszonyom is így fogja tolni?
Vagy mit gondoljak most a csajról?
3: Mi visz rá arra egy nőt hogy, kitervelje, felhajtsa, lefektesse,behálózza, szerelmet valljon, lelkizzen, éjszakákon át nyúló telefonbeszélgetéseket folytasson egy faszival a párja mellett?
4: Ugye jól érzem, hogy végül nem engem fog választani, viszont a jelenlegi faszijával sem fogja megoldani a dolgot?
5: Amellett, hogy egy szar alak vagyok, vajon jobban jártam azzal, hogy nem jöttem össze egy megcsalóval?
peace, köszi ha elolvasod
Ez egy kurv.a te meg túl naív vagy és kihasználja. Nem vagy szerelmes ebbe a nőbe, a puncijába vagy szerelmes. Mi jót tett neked azon kívűl hogy bele rángatott egy megcsalásba és tartaléknak tart? Tiszteld egy kicsit magad és hagyd a francba.
Másik meg hogy ha pasija rájön simán összeverhet emiatt a pics.a miatt, de szerelmes vagy bele mi? :)
Én ilyen nőt dugópajtinak tartanék, ha egyedül van, kapcsolatra úgy látom alkalmatlan.
Ha kukába tudod dobni az érzelmeid, akkor mond meg neki, hogy bocs ez így nagyon udnorító h velem csalod a vőlegényed, nem fog menni. Ha szakítasz vele és elhagyod akkor szexelhetünk mert nagyon jó veled a szex, addig szia.
Ebben a helyzetben te vagy a mentőöv, mert ha nem sikerül a kapcsolatát rendbe hozni, akkor te ott leszel neki, és ő így tök jól elvan. Ha téged ez lelkileg nem bánt, akkor várd ki a sorod.
Amk lehet még hónapokig eltart. Mindenesetre én nem adnám fel a büszkeségem, tovább állnék. Konkrét döntést hozzon, hiszen ha már eljegyezte valaki, akkor biztos egy érett nőről van szó.. Ha nem tud dönteni, akkor állj tovább. Tedd fel a kérdést magadnak: megeri-e az neked, hogy egy egyszerű nőcske ekkora marhát csináljon belőled, mert nem tudja, hogy melyik fszba üljön?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!