Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez mi? Menyasszony sztori
Egyedülálló 38f vagyok. Volt mindenféle kapcsolatom, hoszabb-rövidebb, fekete-fehár, eljegyzésig is jutottam, de végül mindegyinek vége lett közös megegyezéssel.
Megcsalás soha nem volt.
Nemrég találkoztam valakivel teljesen véletlenül, aki elsőre szimpatikus volt, de kiderült hogy majd 5 éve együtt vannak a pasijával és menyasszony.
Mindig hűséges volt állítáa szerint és őszintén mondta.
Ekkor én teljesen visszahúzódtam, nem írtam, nem jeleztem, semmi, sőt amikor ő keresett akkor mindig dolgom volt, nem vettem fel, tereltem.
Tudtam, hogy ekkora kakába nem nyúlhatok bele, illetve szerencsére ismerkedési problémáim sincsenek ezért azt gondoltam, ha találok valakit gyűrű nélkül, aki megtetszik akkor oké, de ez így nem lesz jó: fájni fog valakinek.
Már sejtitek mi lett a vége?
Becserkészett a nő, egy hónapig húzta az agyam, majd összejöttünk.
3 hónapon keresztül találkozgattunk, szexeltünk, egy kicsit egymásba is szerettünk. Állítása szerint nem volt soha a faszijával ilyen jó, mint velem és hogy nem is gondolta hogy ilyen jó lehet (ez tényleg nem szar macsó duma, tényleg ezt mondta-magától).
Ezidő alatt nem is szexeltek a pasijával.
Emellett egyre erősebbe alakultak az érzelmek is köztünk.
Én voltam az aki többször indítványozta (miután már olyanokat mondott, hogy belémszeretett), hogy hagyja ott a fasziját és legyen velem, költözzön át, vagy felejtsen el engem, mert ez így nagyon nem oké.
Végül ezt eljátszottuk 3szor mindig vad és iszonyú élvezetes szex lett a vége, de legutóbb szerintem mindketten eljutottunk oda lelkileg, hogy ez így tovább nem mehet.
Most 2 napja nem beszélünk és rájöttem, hogy beleszerettem, konkrétan fizikai fájdalmat érzek, nem eszek rendesen, nem alszok rendesen, ráadásul a jelenlegi bezártság sem segít, amikor nem dolgozom akkor ezen agyalok, minden aspektusát próbálom kielemezni.
Ő legutóbb azt mondta, hogy :
Meg akarja még próbálni a mostani kapcsolatát kijavítani, de nehezen megy neki, mert folyton gondol rám.
Ha nem megy az, akkor akar velem tiszta lappal kezdeni..
A faszija szerinte megbocsátaná a félrelépést és lehet meg is oldják, bár ha részletesen bevallja hogy 3 hónapig miket csináltunk, szerintem nincs olyan férfi aki ezt elnézi...volt itt minden, meg minden.
Idegen emberek tanácsát kérni vicces dolog, de miért ne, egy kialakult képem már amugy is van erről, meg hátha ti is tanultok ebből.
Kérdések:
1:ILYEN VAN, hogy egy mennyasszony felszed random jóskát akibe kicsit beleszeret?
Nem részeg céges buli, hanem kitervelt stratégia és több hónapos viszony.
2: Most egy férfi ebből a szituból mi a faszt tanulhat, azon kívül, hogy ne nyulj szarba?
Hogy majd az én menyasszonyom is így fogja tolni?
Vagy mit gondoljak most a csajról?
3: Mi visz rá arra egy nőt hogy, kitervelje, felhajtsa, lefektesse,behálózza, szerelmet valljon, lelkizzen, éjszakákon át nyúló telefonbeszélgetéseket folytasson egy faszival a párja mellett?
4: Ugye jól érzem, hogy végül nem engem fog választani, viszont a jelenlegi faszijával sem fogja megoldani a dolgot?
5: Amellett, hogy egy szar alak vagyok, vajon jobban jártam azzal, hogy nem jöttem össze egy megcsalóval?
peace, köszi ha elolvasod
#11-es
Jelenleg ott tartok, hogy csak túl akarom vészelni ezt az időszakot.
Ahogy írtam, láttam én már sokmindent és magamtól is összeraktam, hogy egy ilyen csaj óriási nagy rizikó, VISZONT
ha záros határidőn belül szakítanának, akkor érdekelne.
A jelenlegi viselkedése elítélhető, viszont ha ez oda vezet, hogy egy sokkal jobb kapcsolatba kerül, akkor legalább volt értelme.
Ha visszamegy a faszihoz és folytatja akkor ennek semmi értelme nem volt, ha úgy megy vissza, hogy el sem mondja, akkor meg nyilván jobb is ez így, mert olyan nőcivel én meg nem akarok lenni.
Köszi mindenkinek aki rászánta az időt és válaszolgat, nagyjából bennem is hasonló ötletek fogalmazódtak meg amúgy.
Szinte ugyanebben a szituban voltam, csak én nő vagyok. Volt egy férfi aki éppen az esküvője előtt állt. Mindenki azt gondolta róla és a menyasszonyáról, hogy ők az álompár. Ahol csak lehetett falták/falják egymást, gyönyörű fotók minden közösségi oldalon az esküvőről, ja nekem is elküldte magát az esküvői ruhákban :)
Be etetett mennyire szeret, mennyire fáj neki , mennyire szeretne inkább az én vőlegényem lenni. Minden nap hajnalig beszélgettünk. Annyi, hogy én észbe kaptam, és semmi testiség nem történt köztnk, egy csók sem. Mi együtt jártunk egyetemre, onnan ismertük egymást. Ugyanezt a szöveget tolta nekem, amit neked a lány. Annyira tönkrementem ezalatt a pár hónap alatt, hiába nem történt semmi köztünk, hogy pszichiáterhez kellett járnom, és antidepresszánst szedek mai napig. Belebetegedtem mikor vége lett. Főleg, hogy jó sokszor megekresett még utána. 25 éves vagyok. Azóta tudomásomra jutott, hogy megcsalta mással a nőt akit el is vett végül. Pedig a megye legszebb nője a felesége, még női szemmel is. Soha többé nem másznék bele ilyenbe.
Jaja 38, de sajnos kicsit belezúgtam a csajba.
Ilyen szituban pedig még sosem voltam, próbálom kezelni, sokat segítenek a kommentjeitek amugy :)
Tisztában vagyok vele, hogy iszonyat gáz amit csinál és szinte 100%-ig abban is, hogy ennek ellenére megpróbálnám vele.
Ez az érzés viszont ahogy telnek a napok úgy enyhül, csak amiatt vagyok szomorú, mert ezzel a leánnyal úgy passzoltunk minden téren, mint talán eddig egyik csajommal sem.
Érted, én is hittem egy kicsit abban, hogy ebből lehet egy igazi mindent elsöprő dolog és szerintem emiatt pörgök még ezen.
Értem, hogy belezúgtál...azt nem mi választjuk meg, hogy kibe szeretünk bele, de hogy kivel alkotunk egy párt, azt igen.
Tudatosítsd magadban, hogy te abba a képbe szerettél bele, amit levetített neked magáról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!