Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy hihette a szeretőm, ha kitálal a feleségemnek majd őt választom? Arra nem gondolt h ezek után megutálnának a gyerekeim, és persze h a feleségem melett maradok, hogy ne legyen konfliktus?
Mondjuk neki is lehetett volna több esze, elég komoly probléma az emberi hiszékenység és naivság. Mindkét nemre értve, lásd a rengeteg "jajj, csalók átvertek" - holott tök nyilvánvaló, hogy csalók, de nekik nem esik le. Hogyan nem...? Ezt nem tudom megérteni.
Ilyen eseteknél sem. Nyilvánvaló jelei vannak az emberi hazugságoknak. Bár lehet csak azért tudom jól felismerni, mert magam is szoktam hazudni így másnál nevetve ismerem fel.
Szerintem meg egy kamu kérdés.
Vagy nagyon jó értékrendben nevelt gyerekek, (többen), ha eleve úgy lettek nevelve, hogy a "megcsalás hosszú házasságban belefér".
Érdekes, hogy legalább egyiket sem érint ez morálisan vagy érzelmileg nem utálta meg az apját.
Illetve itt szépen bele is futottunk egy ellentmondásba kérdésnél: most akkor megutáltak a gyerekek vagy rendben van hogy csalod a feleséged?
Vagy lehet már egy hót kirakat családról van szó, ahol a feleség is évek óta csal, azért xarja le ilyen nagy ívben hogy félrementél.. De hogy nekem pl ez nem normális szitu, annyi szent. :D
Ez volt az utolso ketsegbeesett otlete, vagy siman bosszu nem tudom.
Erre neked kellett volna gondolni, nehogymár mas sara legyen hogy te felred.gsz. Szép gondolat, mit ne mondjak hogy mivel mar jo reg ota agyutt vagytok belefer. Szepen meghalaltad az egyutt toltott eveket. Sikerult a gerinctelenseget továbbadni utodaidnak is, pacsi, ugyes vagy. Hát, en a nejed helyeben hatalmasat csalodtam volna. Szerintem o is, csak ugye a latszat kedveert tartja magat. Bele se tudsz gondolni milyen a masiknak. Empatikus keszseged semmi. Megis mit szeressenek a gyerekeid ezen? Kar a szot fecserelni rad, ugyse erted mi a problema.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!