Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm megcsal, mit tegyek?
Van egy kapcsolatom és van egy kislányom (3).
A kapcsolatunk korántsem mondható jónak de azért igyekszem a kedvében járni ahogy tudok.
Elveszíteni abszolút nem akarom őt ezért kitaláltam egy ideje hogy legyen saját ideje, és ilyenkor meg meg lepem 1 -1 programmal mint pl a szépségnapok és van közös is és ez neki tetszik.
Eddig minden rendben van, itt jön a kis negatív dolog ami iszonyat csúnya dolog részemről és ezt be is látom de egy ideje tudom hogy merre van és amikor xyz helyre megy pl körmös vagy vásárol akkor elég sok időt eltölt egy bizonyos helyen amit én tudok ( látom a térképen) ez egy kertvárosi rész és egy sima mezei ház.
Személyesen is elmentem 1x és ott egy korombeli vagy picit időssebb férfi lakik ennyit tudtam akkor meg.
5 alkalomról biztosan tudok amikor a barátnöm kb 1 órát eltöltött ott és amikor picit érdeklődök hogy merre volt mit is csinált akkor annak a helynek a közelébe sem járt amiről én tudok , persze ezt nem mondtam neki.
Meglehet kövezni hogy kémkedek, nyilván ennek jó oka volt és előzménye is ez az én saram viszont ha nem teszem akkor boldogan várom otthon a kislányommal és egy álom világban élek.
Egyértelmű bizonyítékom nincs.
A pontos címet is tudom és azon a részem a közelben sincs egy üzlet sem bolt sem semmi ami az ilyen kiruccanásoknál okot adna hogy bő 1 órákat ott töltsön.
Kiderítettem valamit amiről nem is kellene tudnom......
Mit kellene tennem?
Mivel írtad, hogy nem kíván téged ezért nekem tapasztalatom azt mutatja, hogy ez abból az okból kifolyólag történik egy nőnél, mert ahogy már előttem is írták beleszeretett a kanba, akivel titokban kuratja magát.
Szégyen vagy sem én a helyedben fogadnék egy jó válóperes ügyvédet és elmesélném neki a teljes sztorit.
Egyik hasonló cipőben járó férfi munkatársamnál nemrégen éppen így maradhatott a gyereke.
Ha fontos számodra az önbecsülésed és felkészültél, hogy kezdetben esetleg egyedül neveld a kislányod, akkor ezt az utat tudom ajánlani neked.
De az ügyvédet mindenképp kérdezd meg a tapasztalati dolgokat illetően.
A helyedben párkapcsolati terapeutàval, vagy ehhez hasonló dolgokkal véletlenül sem próbálkoznék. Jelenleg egy olyan emberrel élsz együtt, aki teljes mértékben megaláz, fontosabb neki, hogy egy jót keféljen, minthogy a családjával és a kislányával legyen. Nem elég neki az amire más csak vágyik, egy normális család...
Bár nem ismerem a feleséged, de mindig a sarokba szorított vad jut eszembe az ilyen emberekről. Szóval vigyázz, mert aztán az ilyen emberek a legvadabb dolgokra is képesek egy hasonló szituációban, hogy a hibájuk ellenére bebizonyítsák, hogy nekik van igazuk és ők a szentek, ezért aztán képesek átgázolni a saját családjukon is, hogy önös érdeküket kielégítsék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!