Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » A barátnőm megcsal, mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm megcsal, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Van egy kapcsolatom és van egy kislányom (3).

A kapcsolatunk korántsem mondható jónak de azért igyekszem a kedvében járni ahogy tudok.

Elveszíteni abszolút nem akarom őt ezért kitaláltam egy ideje hogy legyen saját ideje, és ilyenkor meg meg lepem 1 -1 programmal mint pl a szépségnapok és van közös is és ez neki tetszik.

Eddig minden rendben van, itt jön a kis negatív dolog ami iszonyat csúnya dolog részemről és ezt be is látom de egy ideje tudom hogy merre van és amikor xyz helyre megy pl körmös vagy vásárol akkor elég sok időt eltölt egy bizonyos helyen amit én tudok ( látom a térképen) ez egy kertvárosi rész és egy sima mezei ház.

Személyesen is elmentem 1x és ott egy korombeli vagy picit időssebb férfi lakik ennyit tudtam akkor meg.

5 alkalomról biztosan tudok amikor a barátnöm kb 1 órát eltöltött ott és amikor picit érdeklődök hogy merre volt mit is csinált akkor annak a helynek a közelébe sem járt amiről én tudok , persze ezt nem mondtam neki.

Meglehet kövezni hogy kémkedek, nyilván ennek jó oka volt és előzménye is ez az én saram viszont ha nem teszem akkor boldogan várom otthon a kislányommal és egy álom világban élek.

Egyértelmű bizonyítékom nincs.

A pontos címet is tudom és azon a részem a közelben sincs egy üzlet sem bolt sem semmi ami az ilyen kiruccanásoknál okot adna hogy bő 1 órákat ott töltsön.

Kiderítettem valamit amiről nem is kellene tudnom......

Mit kellene tennem?

2020. febr. 25. 13:14
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
93%
Hát mindenképpen a szemére vetném de ezek után fix, hogy csal. Te tényleg együtt akarsz lenni olyannal, aki félre kefél? Ha csak barát lenne, miért nem isznak meg együtt kávét valahol, miért kell a lakására mennie. Megfenyegetném hogy elveszem tőled a gyereket, mert nem ilyen képet kellene látnia és ebben felnőnie.
2020. febr. 25. 13:17
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Hát ha nem akarod elveszíteni akkor továbbra is tűrheted hogy hülyére vesz és félre- De az ilyet jobb kidobni a p.

Én a helyedben egyszer ott várnám a pali háza előtt mikor tudom, hogy ott van

2020. febr. 25. 13:19
 3/12 anonim ***** válasza:
79%

A kislányod miatt csinálod ezt?

Mond meg neki, amit tudsz; beszéljétek ezt meg. Lehet, hogy többé nem fogja csinálni. Ha ez neki nem megoldás, még mindig ott van a nyitott kapcsolat lehetősége.

2020. febr. 25. 13:22
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Az a baj, ebbol nehez jol kijonni. Jol feltoltal vmi trackelo appot a telojara es megosztod a locationt. Mondjuk innentol mar csak 1 lepes feltorni a szocmedia es egyeb kommunikacios csatornakat, levelezest, chatet elolvasni stb.

Kerdes: most h tudod/sejted h megcsal (100% bizonyossag azert nincs), boldogabb vagy? Ha elmondod neki h megfigyelted, meg o fog felhaborodni.

1 dolgot tehetsz, legkozelebb setalgass arra a gyerekkel, ahol szted hederezik, belebotlasz veletlenul, figyeld meg a reakciojat.

Raadsul 1 ilyen veletlen talalkozastol hatha lelkifurdalasa lesz: hogy amig o ott hempereg a kannal, addig te milyen jol erzed magad a kislannyal.

2020. febr. 25. 13:30
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Mitől rossz amúgy a kapcsolatotok?
2020. febr. 25. 14:52
 6/12 A kérdező kommentje:
Barátnőm nem igazán kíván engem szerintem. Ezt nem mondta ki de erzem hogy a közeledése nem olyan mint régen pedig képes lennék bármit megtenni vagy a kedvébe járni.
2020. febr. 25. 15:50
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Ez nagyon szánalmas, már bocsi. Ha a gyerek miatt tennéd, azt még megérteném. De miért akarnál egy olyan ember kedvére tenni, aki ennyire megaláz és semmibe vesz?
2020. febr. 25. 16:07
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Ezen nincs mit szépíteni, szinte biztosan megcsal, és esélyes, hogy bele is szeretett a szeretőjébe, azért a távolságtartás.

Én is hasonlóan jártam, de nálad sokkal naivabb voltam, nem is sejtettem, nem nyomoztam utána. Egy év volt, mire egyszer kiborult, és elmondta magától, hogy mi az oka mindennek. Aztán még egy évig kínlódtunk, próbáltuk menteni a menthetetlen. Legalábbis én majd megszakadtam, ő meg titokban tovább folytatta a szeretősdit. Én elsősorban a gyerek miatt próbáltam megmenteni az egészet, ha nem lett volna, első pillanatban lapátra tettem volna.

Azóta már régen külön vagyunk, ő kínlódik tovább a szeretőjével (nem tűnnek felhőtlenül boldognak), én meg egészen jól elvagyok magamban. Egy dologhoz ragaszkodtam, csak tőle válok, nem a gyerektől. Tehát kb. fele-fele arányban van nálam és nála a gyerek, és alap a napi kapcsolat. Ezt nem mindig egyszerű megszervezni, de működőnek tűnik. Ha nagyobb lesz a gyerek, lehet majd lazítani a napi kapcsolaton, pár nap itt, pár nap ott, aztán majd kialakul.

Az jó kérdés, hogy te mit csinálj ... Ha szereted a párod, és szeretnéd megmenteni a kapcsolatot, megpróbálhatod, adhatsz neki egy esélyt. De ehhez előbb le kell buktatni, eljutni addig, hogy ő is meg akarja menteni a kapcsolatot. Mert sajnos úgy nem megy, amíg a szerető is képben van. Lehet próbálkozni párterápiával is, hasznos lehet, de ahhoz alap, hogy mindketten meg akarjátok menteni a kapcsolatot, aztán vagy sikerül vagy nem.

Lebuktatáshoz tipp. Azt semmi esetre se áruld el, hogy megfigyeled, mert még ő lesz felháborodva, és sokkal óvatosabb lesz. Esetleg próbáld meg nagyon óvatosan lebuktatni, zavarba hozni. Pl. Megkérdezed merre járt, csak úgy kíváncsiságból, szokásos udvarias beszélgetésként. És ha azt mondja, hogy x.y. plázában volt műkörmösnél, akkor mondd, hogy egyik haverod látta a kocsiját abban az utcában, biztos összekeverte. Figyeld a reakcióját, próbáld zavarba hozni, provokáld ki, hogy elmondja az igazat, vagy hazudozzon tovább. Ha hozzátok járna a szerető, talán egyszerűbb lenne a lebuktatás, akkor csak el kell menni többször jó előre bejelentve hosszabb időre, akár egy hétvégére, hogy le tudják szervezni a találkozást. Aztán váratlanul hazamenni, mert valami közbejött, pl. szarul érezted magad vagy főnök hamarabb elengedett és hazajöttél munkából, a hétvégi üzleti út elmaradt, mert mondjuk a partner lemondta az utolsó pillanatban, és még félúton vissza tudtál fordulni. Ha a szeretőjéhez akart menni, akkor valószínűleg ideges lesz ahelyett, hogy örülne neked, és mindenféle átlátszó indokkal veszekedni kezd, vagy kitalál valami kamu sztorit: műkörmös, fodrász, barátnő. A lényeg, hogy ilyenkor nem tudja előre kitalálni a sztorit, hanem rögtönöznie kell, és sokkal könnyebben tud hibázni.

2020. febr. 25. 17:07
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

"Barátnőm nem igazán kíván engem szerintem. Ezt nem mondta ki de erzem hogy a közeledése nem olyan mint régen pedig képes lennék bármit megtenni vagy a kedvébe járni."

Ezen a vonalon is el lehet indulni. Amikor hozzábújsz, megcsókolod, szexet kezdeményezel és elhúzódik, akkor kérdezd meg, hogy mi a baj, fáradt, munka miatt stresszes, stb. Próbálj úgy tenni, mintha fogalmad se lenne róla, próbáld megérteni és átérezni a problémáját, segíteni neki. Sok elutasítás után pedig lehet már sokkal direktebben rákérdezni, hogy tényleg a munkahelyi stressz miatt ilyen mostanában? Biztos ez a baj? És ha olyannak érzed a légkört, hogy lehet esély az őszinte vallomására, akkor meg direktben neki szögezni a kérdést, hogy szeret-e még, mert szerinted nem az a baj, amit mostanában mond.

2020. febr. 25. 17:12
 10/12 anonim ***** válasza:
95%

Nem túl etikus, de már mindegy.

Ha látod, hogy ott van, menj arra és találkozzatok véletlenül.

2020. febr. 25. 17:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!