Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megbocsátanátok a párotoknak ha a távollétetek alatt felcsinálná a legjobb barátnőtöket?
Vizsgálatokra már viszi, tehát törődik a gyerekkel. Még jobban fog, ha rápislog az az ártatlan baba. Ezt sima félrelépésnél is buktad volna, nemhogy így, eg, gyerekkel megfejelve.
Ha hülye vagy, akkor elhiszed, hogy te vagy a fontos és húzod még az idődet. Keresd meg az önbecsülésed és nézd kívülről, másnak ilyen helyzetben mit mondanál? Ugye, hogy már csomagolnád a bőröndjét?
Ja szóval a gyerek a hibás. Értjük már. Ez a klasszikus az én férjem angyal, csak az a ribizli nő elcsábította, csakis a nő a hibás - rávetítve szegény gyerekre.
Érdekes ilyen csűrt csavart magyarázatokat csak a nők találnak ki a pasijuknak, a férfiak ilyen esetben meg páros lábbal rúgják ki a nőt.
Gondolom sokat keres a pasi, azért akarod megtartani...
Fuh, hát nagyon remélem, hogy csak unatkozol, és hülyíted a népet! Ha nem, akkor sajnálom, hogy ekkora címeres marha vagy. :(
Sajnos láttam hasonlót az ismerettségi körömben, ezért is tudom elhinni, hogy bármennyire is gáz, de valós a sztori.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!