Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Elet egy folyton edzeni jaro...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elet egy folyton edzeni jaro ferfi mellett?

Figyelt kérdés

A parom sosincs velem itthon. 5-kor hazaer a munkabol, 6-ig relaxal, ne is erjek hozza, mert o pihen, hogy a legjobb teljesitmenyt nyujtsa. 8-kor hazaer a terembol, zuhany, vacsora, telefonnyomkodas, alvas, es en nem letezek. Nincsenek mar kozos programok, ha valami nagy nehezen megis ossszejon, mindent az edzes kore kell szervezni. Mar gyulolom az eletem. Nagyon szeretem, de egyaltalan nem vagyok fontos,olyan, mintha egyedul elnek. Probaltam mar megbeszelni vele, de csak azt hajtogatja, hogy ne korlatozzam. 3 eve elunk igy...

32 N

2020. febr. 21. 13:57
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
84%
Istenem, szakíts vele könyörgöm!!!!!
2020. febr. 21. 18:10
 32/33 anonim ***** válasza:
74%

Hogy ne kerjel tole ilyeneket....akkor ez az ember nem kapcsolatra termett...ami oke is, nem kell mindenkinek kapcsolatban elni. De egy kapcsolatban alapszukséglet a egyutt toltott ido, a figyelem, a másik iránt való erdeklodes...ez a pasi egyaltalan nem veszi figyelembe az igenyeidet, akkor nem mondana azt, hogy ne kerj tole ilyeneket, hanem igyekezne kompromisszumra..de egy onzo alaknak tunik.

Kerdezo, szerintem nagyszeruen fogod magad erezni a szakitas után! Csak az eleje rossz, mert nagy változás sok év után! De hamar rájosz majd, hogy ennyi evet sem kellett volna varnod. Kitartást!

2020. febr. 21. 18:26
 33/33 anonim ***** válasza:
74%

Kérdező, ez pontosan így van. Lakótársak vagytok, nélküle kevesebbet kellene takarítani kb.

Ne hagyd, hogy elhitesse veled, minden a te hibád. Néhánnyal ezelőtti válaszomban már leírtam, hogy szerintem sem lehet úgy élni, hogy csak azt várják tőled, hogy legyen minden rendben és közben nem kapsz törődést, nincs társad, csak valaki, akit kiszolgálsz. Illetve lehet, csak nem érdemes.

32 éves vagy. Boldog leszel, ha még így éltek vagy 40 évig? Mert gondolom ez neki így teljesen megfelel.

2020. febr. 21. 18:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!