Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Elet egy folyton edzeni jaro...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elet egy folyton edzeni jaro ferfi mellett?

Figyelt kérdés

A parom sosincs velem itthon. 5-kor hazaer a munkabol, 6-ig relaxal, ne is erjek hozza, mert o pihen, hogy a legjobb teljesitmenyt nyujtsa. 8-kor hazaer a terembol, zuhany, vacsora, telefonnyomkodas, alvas, es en nem letezek. Nincsenek mar kozos programok, ha valami nagy nehezen megis ossszejon, mindent az edzes kore kell szervezni. Mar gyulolom az eletem. Nagyon szeretem, de egyaltalan nem vagyok fontos,olyan, mintha egyedul elnek. Probaltam mar megbeszelni vele, de csak azt hajtogatja, hogy ne korlatozzam. 3 eve elunk igy...

32 N

2020. febr. 21. 13:57
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
92%
Visszakérdezek: minek akarsz te ilyen emberre hatni? Teljesen felesleges ebbe már energiát fektetni. Itt nem a sporton van a hangsúly, hanem azon, hogy szarik rád. Gyakorlatilag egyedül élsz, azzal a különbséggel, hogy mosod a gatyáit is. Neked itt egyetlen dolgod van, elköltözni/kidobni, szituációtól függően. Mi is sportolunk, a párom heti 4x2 órát edzeni van esténként, és igen, nekünk is minden program úgy van szervezve, hogy a sport az szent. Akörül forog a világ. De mégis mindig azt nézzük és alig várjuk, hogy együtt lehessünk, szóval nálatok sem az edzéssel van a gond. 3 év nagyon hosszú idő, ez már nem csak egy hullámvölgy, ami majd jóra fordul. Meddig pazarolod az életed egy ilyenre, aki nem becsül meg?
2020. febr. 21. 14:44
 12/33 anonim ***** válasza:
32%
Nem az edzéssel van a baj,hanem,hogy a tellót nyomkodja inkább.
2020. febr. 21. 14:44
 13/33 anonim ***** válasza:
83%

Amúgy ő versenysportoló, hogy ennyire rá van fixálva?

Amúgy nem kell se főzni, se mosni rá kezdetnek.

Bár inkább szakítanék, mondom ezt úgy, hogy heti 5x járok én is

30n

2020. febr. 21. 14:48
 14/33 anonim ***** válasza:
89%

szerintem sem az edzéssel van baj... szerintem rád unt, a kapcsolatra. énsi edzek és a véleményem a következő:

1. "6-ig relaxal, ne is erjek hozza, mert o pihen, hogy a legjobb teljesitmenyt nyujtsa." ez baromság.... van aki közvetlen melobol megy edzeni..az hoyg hozzábujsz, bezsélgettek az miért megterhelő neki? ez egy bullshit. ilyen nincs. egyszerüen nem akar veled voglalkozni.

2. 8-kor hazaer a terembol, zuhany, vacsora, telefonnyomkodas, alvas, es en nem letezek. ->ennek sincs semmi köze az edzéshez, ez megitn az hogy beléd kakil sajnos.

Az edzés a hobbija, fontos neki...de azért nem kell mindent erre fogni. ráadásul ha heti 7x edz az baj... kellenek pihenő napok.

neked 7ből 7 napon azt mondja hogy edzeni megy? mert ez akkor hazugság... vagy koxozik, ami még nagyobb baj... khm...

hétvégékkel mizu? amikor nem dolgozik?

amugy igen... simán lemehetnél vele néha edzeni, lehet téged is megfogna és megaával ragadna ez a világ ...

2020. febr. 21. 14:53
 15/33 A kérdező kommentje:
Nem versenysportolo, sot, olyan iszonyu jo teste nincs is. Nagy karok, pocak, mert enni meg szeret. En is jarok edzeni, de nekem csak heti 2x jut ra idom, mivel rengeteget tulorazok, hogy legyen nagyobb lakasunk majd. Utana meg itt a haztartas, amiben semmit nem segit. Ahogy leirom, latom, mennyire gaz az egesz, sot, enelkul is tudom. Csak sajnos nagyon szeretem. De igen, tudom, el kell hagynom, mert ez nem kolcsonos. Legszivesebben ongyilkos lennek. Nem tudom, nelkule mit er az elet.
2020. febr. 21. 14:56
 16/33 anonim ***** válasza:
83%
Minek menne vele edzeni, mikor a pasi látszólag nem akar vele foglalkozni? Az én párom engem hívott, hogy menjek vele, próbáljam ki az ő sportját, és boldogan mentem. De itt nem ez a helyzet. A pasi még otthon se akar vele foglalkozni, akkor minek akaszkodjon rá még pluszban?
2020. febr. 21. 14:59
 17/33 anonim ***** válasza:
70%

Már rég kiba$ztam volna. Nem még ingyen cselédkedni. Mert ő éli a szaros életét. De amíg ilyen idióta "mert szeretem" nők vannak, akiknek semmi tartásuk, nem képesek kiállni magukért, addig lesznek ilyenek. Mert megtehetik. Ilyenkor nyílik a bicska a zsebemben, és már szinte folyik a vér a combomból.

Nem, te sosem fogod otthagyni. 3 évig eltűrted, ezután is el fogod. Na, pont ezért hülye lesz változtatni.

2020. febr. 21. 15:08
 18/33 anonim ***** válasza:
77%

Kerdezo, mi az amit szeretsz benne? Mert ha 3 eve se kozos elmeny, se kozos beszelgetesek, szarik rad, nem tisztel meg a figyelmevel, akkor velemenyem szerint max. azt szeretheted benne, aki regen volt.

Egyebkent nekunk is keves idonk van a ferjemmel egymasra, mielott osszekoltoztunk, napi altagban 30 percet beszeltunk telefonon, es mikor osszekoltoztunk, sokat dolgoztunk, es egy ideig ugy ereztem, hogy attol hogy osszekoltoztunk, nincs tobb idonk egymasra. Szerencsere amikor ezt elmondtam a paromnak, igyekeztunk azota ugy alakitani, hogy tobb idonk legyen egymasra. Akar csak azzal is, hogy reggel miattam hamarabb kelt fel, hoyg egyszerre tudjunk keszulodni, egyutt lenni - meg ha csak fogmosas kozben is, de valtani par szot.

Szerintem nem az edzessel van problema. Hazajon munkabol es pihen - ezt hogy kell elkepzelni? Kozben beszelgethetnetek, az csak nem csokkenti a teljesitmenyet....a vacsi szinten egy nagyszeru alkalom a beszelgetesre. A hazimunkaba pedig igenis vond be, ha te nem lennel, mikor mosna/fozne/takaritana a jelenlegi napirend mellett?

2020. febr. 21. 15:11
 19/33 anonim ***** válasza:
82%

Hogy nelkule mit er az elet? Inkabb azt probald megfogalmazni, mi a jelenlegi eletben, aminek o is a resze, olyan szuper jó ? Mit veszitenel, ha o nem lenne?

Szerintem csak bele vagy szokva ebbe az allapotba, aztan elkepzelni sem tudod, hogy lehetne elni maskepp is. Eszed agaba ne legyen ongyilkosnak lenni, nehez a szakitas, mert egy hatalmas valtas, de szerintem par het, es teljesen kiviragoznal, rajonnel, egyedul sokkal egyszerubb az elet, es ha meg most ugy tunik is sose talalsz nala jobbat, hidd el, par ev mulva csak magadon is nevetni fogsz...megerdemled, hogy talalj egy figyelmes tarsat, akinek az az orom, hogy a mindennapi rutin teendok/munka utan veled legyen, megosszatok egymassal az elmenyeiteket es kozos elmenyeitek is legyenek. Ha szeretnel csaladot alapitani, akkor nincs is mire varnod. Ezzel a ferfival csaladot tervezni...hm...gondolod, azutan otbbet foglalkozna veled vagy a gyerekkel?

2020. febr. 21. 15:16
 20/33 A kérdező kommentje:
Imad enni, olyankor en nem szolhatok hozza, es egyebkent nelkulem szokott meg etkezni is. Azt sem varja meg, hogy megkenjem a sajat kenyerem, mire melle ulok, mar belapatolta a sajatja felet, aztan felall es otthagy.
2020. febr. 21. 15:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!