Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Elet egy folyton edzeni jaro...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elet egy folyton edzeni jaro ferfi mellett?

Figyelt kérdés

A parom sosincs velem itthon. 5-kor hazaer a munkabol, 6-ig relaxal, ne is erjek hozza, mert o pihen, hogy a legjobb teljesitmenyt nyujtsa. 8-kor hazaer a terembol, zuhany, vacsora, telefonnyomkodas, alvas, es en nem letezek. Nincsenek mar kozos programok, ha valami nagy nehezen megis ossszejon, mindent az edzes kore kell szervezni. Mar gyulolom az eletem. Nagyon szeretem, de egyaltalan nem vagyok fontos,olyan, mintha egyedul elnek. Probaltam mar megbeszelni vele, de csak azt hajtogatja, hogy ne korlatozzam. 3 eve elunk igy...

32 N

2020. febr. 21. 13:57
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
77%

Ez nagyon szomorú kérdező.

Hétvégén mit csináltok? 3 év alatt nem volt egy normális programotok? Nyaralás? Ünnepek? Szex milyen?

2020. febr. 21. 15:27
 22/33 anonim ***** válasza:
87%
De nem valaszoltad meg a kerdest, ha ilyen a parod, meg enni se eszik veled, 3 eve nem toltotok egyutt kozos minosegi idot, nem beszelgettek...akkor mi az amit szeretsz benne? Ennel meg a tavkapcsolat is jobb.
2020. febr. 21. 15:29
 23/33 A kérdező kommentje:
En nagyon sokat dolgozok hetvegen is, o olyankor is terembe megy es pihen. Szex nem sok van, faradt edzes utan. Nem vagyok csunya, sot... Emelett hazias vagyok, tobbet keresek, mint o. Nem tudom, miert csinalja ezt :(
2020. febr. 21. 15:46
 24/33 anonim ***** válasza:
90%
Minél hamarabb cseréld le. Jobbat érdemelsz.
2020. febr. 21. 15:56
 25/33 anonim ***** válasza:
87%
Nem tudom miért nem tudod elképzelni milyen lehet az élet nélküle, miközben most is nélküle éled. Lakótárs vagy csak neki, más nem.
2020. febr. 21. 16:02
 26/33 anonim ***** válasza:
89%
🚮🚮🚮🚮🚮🚮🚮
2020. febr. 21. 16:13
 27/33 anonim ***** válasza:
75%
Végigolvastam a kommenteket, nekem ez erősen kamunak tűnik. Ilyen egyszerűen nincs, hogy valaki ennyi szart eltűr, és mindezek ellenére szereti a másikat. Illetve lehet, ha mazochista.
2020. febr. 21. 16:22
 28/33 A kérdező kommentje:
Mikor megismertem, nem ilyen volt. Valami emlekbe kapaszkodok... nagyon hianyzik.
2020. febr. 21. 17:19
 29/33 anonim ***** válasza:
80%

Utolsónak: nem hiszem, hogy kamu. Sajna van ilyen.

Én is hasonló helyzetben vagyok évek óta, bár nálunk nem pont az edzés a gond :)

Én sem tudtam nélküle elképzelni az életemet, de már eljutottam odáig, hogy igen, mert elég volt. Választás elé állítottam, hogy vagy az a társ lesz, akire szükségem van, vagy találjon valakit, akivel boldogabb, vagy aki jól érzi magát úgy is vele, ha hozzá sem szól, mert így nem szeretnék vele lenni. Kapott egy kis időt még az életemből. Ha nem változik, elköszönünk egymástól.

2020. febr. 21. 17:30
 30/33 A kérdező kommentje:
Sajnos nalunk az elkoszones marad, mert megmondta, hogy ne kerjek tole ilyeneket. Szerinte velem van a baj, korlatozom, es igy soha nem lesz senkim. Lehet. De valoban, neha belegondolok, hogy a kulonbseg az lenne csak, hogy kevesebb szennyes lenne stb
2020. febr. 21. 17:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!