Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elet egy folyton edzeni jaro ferfi mellett?
A parom sosincs velem itthon. 5-kor hazaer a munkabol, 6-ig relaxal, ne is erjek hozza, mert o pihen, hogy a legjobb teljesitmenyt nyujtsa. 8-kor hazaer a terembol, zuhany, vacsora, telefonnyomkodas, alvas, es en nem letezek. Nincsenek mar kozos programok, ha valami nagy nehezen megis ossszejon, mindent az edzes kore kell szervezni. Mar gyulolom az eletem. Nagyon szeretem, de egyaltalan nem vagyok fontos,olyan, mintha egyedul elnek. Probaltam mar megbeszelni vele, de csak azt hajtogatja, hogy ne korlatozzam. 3 eve elunk igy...
32 N
Neh mar fozz ra vagy mossal. Tarts szeretoket ,akar nyiltan is. Nevetve kirughatod,ha lebuksz. Nehogymar konyorogj neki.
N/38
Én is hasonló cipőben jártam. Nem vagyok cseléd, hogy főzzek mossak rá, takarítsak utána velem meg nem is foglalkoznak. Utáltam már minden napomat.
Ott hagytam és sokkal nyugodtabb az életem, inkább keresek egy hozzám hasonló célokkal rendelkező férfit.
Csak sajnálom az időm amennyit rá vesztegettem, és vártam, hogy majd jobb lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!