KezdƑoldal » FelnƑtt pĂĄrkapcsolatok » MegcsalĂĄs » Ferfiak akiket megcsaltak!...

Figyelem! A FelnƑtt pĂĄrkapcsolatok kategĂłria kĂ©rdĂ©sei kizĂĄrĂłlag felnƑtt lĂĄtogatĂłinknak szĂłlnak!
Amennyiben mĂ©g nem vagy 18 Ă©ves, a böngĂ©szƑd Vissza gombja segĂ­tsĂ©gĂ©vel hagyd el az oldalt.

Ferfiak akiket megcsaltak! Hogy jottetek ra?

Figyelt kérdés
Meseljetek. 😀
2020. febr. 19. 18:19
1 2 3
 21/22 Alessandro10 ***** vĂĄlasza:
96%

ElszomorĂ­t milyen emberek vannak. Egy hĂĄzassĂĄgban mindig a tĂĄrs a legelsƑ. Én is kerĂŒltem olyan helyzetbe amikor megcsalhattam volna a pĂĄrom, rĂĄadĂĄsul egy igazi bombĂĄzĂł modellel, mĂ©gsem tettem. HƱsĂ©get fogadtam, elvĂ©gre azĂ©rt vĂĄlasztottam a pĂĄrom. Ha mĂĄr veszĂ­t a szĂ©psĂ©gĂ©bƑl, szaladunk egy szexibb pipi utĂĄn? Az is olyan lesz 10-20 Ă©v mĂșlva. A legszebb nƑk is megöregszenek egyszer. Vagy a pasiknak is lehet sörhasuk. Van egy sĂĄrmosabb, jobbkĂ©pƱ fickĂł jĂł dumĂĄval, aztĂĄn mĂĄr tesszĂŒk is szĂ©t a lĂĄbunk..

Aki nincs tisztåban azzal mit jelent egy pårkapcsolat, az ne is kötelezze el magåt.

2020. febr. 20. 02:22
Hasznos szĂĄmodra ez a vĂĄlasz?
 22/22 anonim ***** vĂĄlasza:
81%

21#

LeegyszerƱsĂ­tted a hƱtlensĂ©get. Nem a szĂ©psĂ©g Ă©s a kor elƑrehaladtĂĄval kinĂ©zƑ test miatt is lesz hƱtlen az egyik fĂ©l...

12#voltam

2020. febr. 20. 04:27
Hasznos szĂĄmodra ez a vĂĄlasz?
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabålyzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beållítåsok | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenƑ anyagok nem minƑsĂŒlnek szerkesztƑi tartalomnak, elƑzetes ellenƑrzĂ©sen nem esnek ĂĄt, az ĂŒzemeltetƑ vĂ©lemĂ©nyĂ©t nem tĂŒkrözik.
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetƑsĂ©gĂŒnkön!