Amennyiben mĂ©g nem vagy 18 Ă©ves, a böngĂ©szĆd Vissza gombja segĂtsĂ©gĂ©vel hagyd el az oldalt.
Ferfiak akiket megcsaltak! Hogy jottetek ra?
ElszomorĂt milyen emberek vannak. Egy hĂĄzassĂĄgban mindig a tĂĄrs a legelsĆ. Ăn is kerĂŒltem olyan helyzetbe amikor megcsalhattam volna a pĂĄrom, rĂĄadĂĄsul egy igazi bombĂĄzĂł modellel, mĂ©gsem tettem. HƱsĂ©get fogadtam, elvĂ©gre azĂ©rt vĂĄlasztottam a pĂĄrom. Ha mĂĄr veszĂt a szĂ©psĂ©gĂ©bĆl, szaladunk egy szexibb pipi utĂĄn? Az is olyan lesz 10-20 Ă©v mĂșlva. A legszebb nĆk is megöregszenek egyszer. Vagy a pasiknak is lehet sörhasuk. Van egy sĂĄrmosabb, jobbkĂ©pƱ fickĂł jĂł dumĂĄval, aztĂĄn mĂĄr tesszĂŒk is szĂ©t a lĂĄbunk..
Aki nincs tisztåban azzal mit jelent egy pårkapcsolat, az ne is kötelezze el magåt.
21#
LeegyszerƱsĂtted a hƱtlensĂ©get. Nem a szĂ©psĂ©g Ă©s a kor elĆrehaladtĂĄval kinĂ©zĆ test miatt is lesz hƱtlen az egyik fĂ©l...
12#voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | SzabĂĄlyzat | Jogi nyilatkozat | AdatvĂ©delem | Cookie beĂĄllĂtĂĄsok | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetĆsĂ©gĂŒnkön!