Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ferfiak akiket megcsaltak!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ferfiak akiket megcsaltak! Hogy jottetek ra?

Figyelt kérdés
Meseljetek. 😀
2020. febr. 19. 18:19
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
92%
Egyébként meg a nő miért nem dolgozik? Akkor lefoglalná magát ő is de attól még bármennyire is szomorú tény pénzel nem fogsz boldogságot megvenni dolgozhatsz te bármit is és költhetsz egy nőre bármennyit is.
2020. febr. 19. 19:17
 12/22 anonim ***** válasza:
82%
Elején minden jó volt közös programmok,szex heti 3x,nagy beszélgetések. Ez ment jó 3 évig. Következő 3 évben csak munka,maxek,szex havi 2x,közös program semmi. Lakótársaká váltunk. Leültem beszélni vele,hogy találjunk vissza a közös útra,dolgozzunk rajta. Nagyon sokszor leültem vele beszélni. Semmi vàltozás. Ekkor jött a 3dik...
2020. febr. 19. 19:20
 13/22 anonim ***** válasza:
91%

Aláírom nem sok szabadidőm van, de azt is próbáltam mindig vele tölteni. Lehet hogy tényleg több időt kellett volna vele töltenem. Nem akarok ujjal mutogatni vagy rákenni az egészet mert az igazságtalan lenne. Viszont én azon a véleményen vagyok, hogy ha nem érzi jól magát a kapcsolatban, akkor először szakítson, és utána keressen magának másik palit. Ha elmondja nekem hogy a kapcsolatunk az ő szemében nem ideális, akkor én se erőltetem, vagy ha van rá esély akkor csak annyi melót vállalok hogy több időnk legyen együtt. Az ő boldogsága fontosabb mint az enyém, ezért sose akarnám magamhoz láncolni. De itt jön a csavar, ő sose akart volna lemondani arról amit tőlem megkaphat. A patkány akivel megcsalt, pedig vissza se jött érte hogy elvigye magával, mert csak szexre kellett neki! Egy ilyen f..szság miatt romlott meg a kapcsolatunk. Neki nincs hova mennie, én pedig egy életre elvesztettem benne a bizalmam.

2020. febr. 19. 19:24
 14/22 anonim ***** válasza:
98%

Azt gondolom, hogyha már nem megy és félrelépés is van és már mindketten tudjátok mégis együtt vagytok ott mindkettőtők fejében vannak bajok.

Komolyan mert ez így nem egy egészséges viszony.

2020. febr. 19. 19:24
 15/22 anonim ***** válasza:
98%
Ja és benne maradsz a sz.rban ahelyett hogy esélyt adnál egy új másfajta boldogságnak. Aztán így éled le az életed csak nehogy megbánd majd a végén.
2020. febr. 19. 19:26
 16/22 anonim ***** válasza:
97%
Én is voltam nagyon szerelmes tudom milyen de azt is tudom, hogy egy életem van és ha mindig más boldogságát fogod nézni te sosem leszel boldog. Ezt jobb ha megtanuljátok különben élhettek ilyen csodás életet mint most...
2020. febr. 19. 19:28
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

12#vagyok,nő

Igen nem jó ez a helyzet,bár Ő nem sejtett semmit. Más minden az én szemszögemből...

2020. febr. 19. 19:30
 18/22 anonim ***** válasza:
94%

#17 nő vagy és te csalod a párod? jól értelmeztem mert itt már többen is írnak és nehéz követni melyik kinek a kommentje

de ha jól értelmeztem akkor te miért maradsz benne egy ilyen kapcsolatba és miért van szeretőd? nem lenne jobb elengedni és esélyt adni az újnak?

2020. febr. 19. 19:32
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

Az a baj itt az ÖNSZERETETTEL vannak mindenkinél nagy bajok. Egy egészséges ember aki szereti önmagát nem fog úgy bennemaradni egy kapcsolatban, hogy tudja a párjának van szeretője.

Sőt ha 1x megtette megfogja tenni többször is csak már figyelni fog arra, hogy ne bukjon le. Semmi garancia az első kommentelőnél sem, hogy a nő már befejezte attól, hogy már nem a házához jár még lehet folytatódik ugyanúgy.

2020. febr. 19. 19:34
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

18#

12#vagyok

1x botlottam életemben,már nincs szeretőm.

2020. febr. 19. 19:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!