Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Akiknek lebukott a párja,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akiknek lebukott a párja, hogyan tudtátok meg? Rögtön elhittetétek? Vagy van rá esély, hogy nem igaz?

Figyelt kérdés
2020. febr. 10. 19:31
1 2
 11/12 YinSu ***** válasza:
78%

7 éve voltunk együtt. Éppen a tesztet tartottam a kezemben. Akkor derült ki, hogy úton a 3 (tervezett) babánk. Még senki más nem tudott róla. Ekkor kaptam egy SMS-t. "XY vagyok, a párod munkatársa, csal téged XX-szel."... Iszonyú volt. Nem kiégett kapcsolatunk volt. Akkor csináltunk gyereket. Teljesen kibuktam. Persze kérdőre vontam, mikor hazajött, jött azzal, hogy a szülinapomra (igen, ráadásul a szülinapomon történt) vett egy csajtól a cégnél nekem parfümöt, meglátta az amúgy mindenki által utált, rosszmájú munkatársa, és rögtön összeboronálta őket. Olyan iszonyú volt, hogy bevéreztem, féltem, hogy elvetélek. 2 naponta rohantam orvoshoz, veszélyeztetett terhes voltam. Hetekig húzódott a dolog. Annyira mondta, hogy milyen szemét az az ember, aki kiírta nyilvánosan is, illetve Anyának is írogatott, hogy egyik nap azt írta, hogy pontos időpontot is tud mondani, de azon a napon hajnaltól estig csirkét vágtunk itthon, így biztos lettem benne, hogy valóban kamu. Ezután ugyan erős unszolásra, de elmentünk a rendőrségre, hogy feljelentsük zaklatásért. Végül nem jelentettük fel, csak látni akartam, hogy mit reagál a párom. Aztán egyértelmű lett, hogy nem volt kapcsolata, hisz céges busszal jön és megy, nem volt rá ideje, esélye. Hétvégén meg iskolába járt. Időnként én vittem el, ismertem a tanárát... Az ideg ettől függetlenül nem múlt el nyomtalanul. Nehéz terhesség volt, koraszülött lett a Pici.

Az évek teltek. Szép volt minden. Szerelem, család. Úgy döntöttünk lesz még egy baba...

A Pici 2 hónapos lehetett, mikor tönkrement a telefonja, amin még részlet volt. Mondtam, hogy majd ha lejár a részlet, veszünk másikat, addig egy butát veszünk, amin lehet hívni. Irtó nagy patáliát csapott, hogy neki okostelefon kell. Nagyon kifordult magából, holott a szgépet alig tudja bekapcsolni, nem egy technikai zseni. Ez kissé fura volt. De hulla voltam. Nem agyaltam túl. Majd mikor megjött a telefon, levágott egy hisztit, hogy nem tudja telepíteni a fb-ot. Fogom a telefont, de le van zárva. Soha semmit nem zártunk. A laptopom, telóm mindig itt volt, a naplóm, minden. Nem voltak titkok, bár nem is kutakodtunk. Én legalábbis. Mikor kérdeztem a kódot, habozott, hogy megmondja-e. Ekkor csilingelt valami. De végül megmondtam. Telepítettem neki a fb-ot (anno én csináltam neki), és lépnék be, de kiírja, hogy nem jó a jelszó. Kérdezem mi az, erre elveszi a telót, elfordítja és beírja. Ez már gyanús volt. De ott volt a 4 gyerek, a legkisebb 2 hós, javarészt egyedül voltam velük... Szóval ennyi volt. Meg akárhányszor átpörgettem az agyamon, mindig arra jutottam, hogy mikor? Nincs rá ideje.

Eltelt 2 hónap. A Pici 4 hós volt. Egyik nap bevágta, hogy 3 egymást követő nap túlóráznia kell. Persze kiakadtam. Éjszakás volt. Mikor elment lefeküdni a másik szobába, akkor feltette itt a telóját tölteni. Mondta, hogy ébresszem majd. Erre mielőtt átment volna, ránézett a telefonjára, filózott, hogy bevigye-e magával, vagy ne, 2-3x ide-oda táncolt, végül itt hagyja. A másik szobába soha nem viszünk elektronikai dolgot, mert lent vannak a konnektorok, be vannak vakítva a gyerekek miatt. Szóval itt megint csilingelt a vészjelző. Mikor elment lefeküdni, csörgött a telefonja, mentem, hogy felvegyem, és láttam benne egy üzenetet, hogy "várlak már, szeretlek"...

Felgöngyölítettem az esetet. Ezután figyeltem minden rezdülését, mikor kiment telefonálni, követtem. Hallottam, mikor nevetve mondja a cinkos társának, hogy az az idióta XY anno rossz dátumot mondott, így azt is megúszta... Minden igaz volt. A mostanival 1 éve voltak együtt, mikor 4 hós volt a Pici. Ekkor már nem hagytam, mentem, és felkerestem a szeretőket, akik csak gyanúsak voltak. Kiderült, hogy kezdettől fogva csalt. Soha nem gondoltam volna. De igaz az, hogy nem zörög a haraszt, ha nem fújja a szél. Ha valakinél felmerült a gyanú az tuti, hogy minimum készül rá, vagy már régóta csal. Érdekes rólam soha de soha nem volt ilyen feltételezés...

2020. febr. 14. 18:58
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Amikor a saját szememmel olvastam a telefonján, - miközben én terhesen szenvedtem,majdnem elvetéltem ő vele írkált-akkor sem hittem el, annyira szerettem. 😓🤤😢

Azt gondoltam az ugyanolyan nevű haverja elkérte a telefonját. Meg mindenbe kapaszkodtam, csak ne legyen igaz. De igaz volt, helyére került minden, a sok megalázás, veszekedés, hogy nem érdekelte majdnem elvetéltem, a telefon nem felvétele, az érdektelensége. Belehaltam. De ma is kiröhögöm magam, hogy a saját szememnek sem hittem, annyira nagyon szerettem, s nem feltételeztem róla ezt az aljasságot. 🤔☹️🙄

2020. febr. 22. 02:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!