Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsalas utan uj esely?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalas utan uj esely?

Figyelt kérdés
A barátommal egy ideje egyutt laktunk es mar sokat beszeltunk hazassagrol.Viszont kiderult hogy megcsalt egy kozos baratnonkkel.Avagy neki regi csaladi ismerose, szinte egyutt nottek fel es miutan osszejottem vele lettem en ia joban a csajjal. Sokszor voltunk kint 3asban es nem vettem eszre semmi furcsat, vagy akkor csak nem tulajdonitottam jeneltoseget bizonyos jeleknek.Amint megtudtam szakitottam a baratommal, viszont o azt mondja hogy engem szeret es velem kepzeli el a jovot (de 2x is lefekudtek egymassal).A lannyal nem szakitotta meg a kapcsolatot, meg beszelnek.

2019. máj. 4. 12:25
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Mi a gondod?
2019. máj. 4. 12:30
 2/11 A kérdező kommentje:
El akarom hinni hogy meg szeret, de nem bizok mar benne :( teljesen osszetortem es nem tudom mit csinaljak
2019. máj. 4. 12:32
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Milyen új esély?

Szakítottatok, mindenki menjen a dolgára külön

2019. máj. 4. 12:33
 4/11 Rockarc ***** válasza:
97%

A nehezen mar tul vagy. A megcsalas nem egy apro jellemhiba, hanem egy komplett tunetegyuttes. Ugyanis kell hozza az, hogy hazudjon neked folyamatosan, titokban szevezzen talalkat, szeressen teged es ne akarjon hatbaszurni. Ha csak az egyik hianyzik, akkor mar nincs felrelepes.

Az ember valtozik. De csak nagyon keveset, azt is hosszu ido alatt. Ketlem, hogy osszes rossz tulajdonsaga varazscsapasra megvaltozott volna. Ilyen nincs. Marpedig neki ez az erkolcsi szint marad, ahol a megcsalas csak "kalandozas" meg egyeb bullshit. Azt biztosra veheted, hogy nem szeretett, vagy nem ugy, ahogy azt te kepzeled. Sosem hittem a masodik eselyben, az emberek igen jelentos resze nem erdemli meg. Az elet mas teruleten sem. Ritka dolog, amikor valakinek a korulmenyek, vagy a veletlen rontja el az eselyet, ok megerdemelnenek meg egyet, de ez ebben az esetben ki van zarva, itt tudatos dontes eredmenye miatt alakult ki a helyzet.

43F

2019. máj. 4. 12:36
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Rockarc nagyon jól leírta a dolgot, bár a harmadik mondatát picit elrontotta, de szerintem a lényeg benne van.
2019. máj. 4. 13:08
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Ezek után esélyt minek? Ha komolyan akarná, a csajt elküldte volna, ez a minimum. Addig minden szava komolytalan.

30n

2019. máj. 4. 13:09
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Te jobbra, ő balra, itt nincs miről beszélni.

45/F

2019. máj. 4. 14:03
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha ezek után együtt maradtok akkor a kövi kerdésed így fog hangzani: -Újabb megycsalás után újabb esély?
2019. máj. 4. 15:27
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Szeretni szeret. De attól még fog dugni mással is.
2019. máj. 4. 15:57
 10/11 anonim ***** válasza:
Abból kiindulva, hogy többször is megcsalt, szerintem csak lyuknak tart. Ha új esélyt adsz ideig óráig működni fog a kapcsolat (ha egyáltalán ezek után megbizol benne), de ha lesz lehetősége újra megcsal.
2019. máj. 4. 16:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!