Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsalás után új esély?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalás után új esély?

Figyelt kérdés
Érdemes új esélyt adni? Társkeresőzött mellettem a párom és többször megcsalt. Szeret? Jelentek neki bármit is? Érdemes folytatni a kapcsolatot, vagy mellettem már nem lesz képes változni?
2019. márc. 30. 12:06
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Ez kérdés? Istenem..

Nem érdemes, újra megteszi, de ezt te is tudod remélem! Ha nem, akkor most elmondtam!

2019. márc. 30. 12:07
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem érdemes, előbb-utóbb visszaél majd vele.
2019. márc. 30. 12:35
 3/9 A kérdező kommentje:
És ha mégis szeret? Vagy akkor nem tette volna?
2019. márc. 30. 13:04
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
A farkát szereti. Annak meglegyen a szórakozása, ennyi az, ami érdekli. Szerinted tényleg szeret?
2019. márc. 30. 13:07
 5/9 Izabella220 ***** válasza:
100%
Nem az esély itt a legnagyobb probléma,ha újra összejöttök mindig kísérteni fog belül az amit tett veled.Lesznek napok amikor rendesen utálni fohod higyj nekem.Kimondani könnyebb mint ahogy belül fogod érezni.
2019. márc. 30. 14:26
 6/9 A kérdező kommentje:
#4 Nem tudom. Gondolom a helyes válasz a nem lenne. Vagy nem tudom. Ő azt mondja szeret
2019. márc. 30. 14:33
 7/9 anonim ***** válasza:
74%
Mondja, mondja.....Ne a szavakra figyelj már, hanem a tetteire!Azt mondja, amit hallani akarsz,de azt teszi, ami neki megfelelő.És az a mások dugása. Naiv lélek vagy kérdező, ideje felnőni.
2019. márc. 30. 14:42
 8/9 Rockarc ***** válasza:
100%

BAr masik velemeny itt nem szerepelt, de en is raerositenek az elottem szolokra, mert latom nagyon tetovazol.

A helyes megoldas, hogy dobd ki a francba, azonnal. Akarmit mond, akarmit iger, ez az ember sose rad nokent tekinteni. A megcsalas az ilyen kovetkezmenyekkel jar, te a normalisabb emberek koze tartozol, o nem. Erdemes falat huzni kozetek, ha nem akarod, hogy meg jobban a foldbe tiporjon.

43F

2019. márc. 30. 20:02
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Szeret, szeret, mondogathatja, de a tettei nem ezt mutatják... Magát jobban szereti.

Minek adni új esélyt? Gondolom lebukott és még tagadta is, azt mivel nem tud kibújni alóla, előadja az esdeklő, megbotlott szerelmest... Szánalmas ez, nem férfi.

30n

2019. márc. 30. 20:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!