Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalas utan uj esely?
Figyelt kérdés
A barátommal egy ideje egyutt laktunk es mar sokat beszeltunk hazassagrol.Viszont kiderult hogy megcsalt egy kozos baratnonkkel.Avagy neki regi csaladi ismerose, szinte egyutt nottek fel es miutan osszejottem vele lettem en ia joban a csajjal. Sokszor voltunk kint 3asban es nem vettem eszre semmi furcsat, vagy akkor csak nem tulajdonitottam jeneltoseget bizonyos jeleknek.Amint megtudtam szakitottam a baratommal, viszont o azt mondja hogy engem szeret es velem kepzeli el a jovot (de 2x is lefekudtek egymassal).A lannyal nem szakitotta meg a kapcsolatot, meg beszelnek.2019. máj. 4. 12:25
11/11 anonim válasza:
Dehogy szeret, nem is tisztelt. Jobbat érdemelsz nála.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!