Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalt 22 év után?
Figyelt kérdés
Párom beleszeretett egy másik nőbe, 22 évig voltunk együtt. Tagadja. Hogy lehet ezt elviselni? Nem bírom, adnátok valami hasznos tanácsot?2020. jan. 10. 17:46
21/41 A kérdező kommentje:
Igen, én még szeretem. Sajnos
2020. jan. 10. 19:19
22/41 anonim válasza:
Segíteni sajnos nem tudok, de borzasztóan sajnálom ami veled történt, és sok erőt, kitartást kívánok! Hidd el, az idő segíteni fog! :(
23/41 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat.
2020. jan. 10. 20:32
24/41 anonim válasza:
A gyerek elég ok arra, hogy ne legyen őszinte. Nem mindenki akar hétvégi apuka lenni.
Amúgy ne legyél benne biztos, hogy te szerelmes vagy belé. Ez a fájdalom, ez nem szerelem. Majd akkor fogsz rájönni, amikor te is szerelmes leszel újra, hogy ez már rég nem volt szerelem, csak megszokásból nevezted annak.
De abban se légy biztos, hogy ő szerelmes bárkibe is.
25/41 A kérdező kommentje:
Utolsó, lehet igazad van. Mégis fáj, hogy elárult. Én ezt sosem tettem volna vele, annál jobban tiszteltem.
2020. jan. 10. 20:37
26/41 anonim válasza:
A jelek alapján, még nem biztos, hogy van neki más is. Én ugyanezt csinálom az asszonnyal, bosszúból. Telefon lezárva, lefordítva, üzeneteket nem jelzi, eltűnök váratlan időkben, kiöltözve, megyek melózni, stb. Sőt dobálok neki "csontokat", hogy tudjon rágódni is. Csak hogy "érezze a törődést". Lehet nem kellett volna annyit hazudoznia nekem, de ez van. Ja, és neki is nyitva az ajtó, bármikor mehet, engem nem érdekel. Legalább is Ő így látja. Féltékeny is rendesen... :-D Amint megtudom, hogy félrelép, már repül is! Mi is 22 éve vagyunk együtt. Vissza is olvastam, hogy nem-e te vagy a leendő, ex feleségem. :-)
27/41 anonim válasza:
Utolso miert allsz bosdzut?mi tortent?
Ez a jatszmazas,nem biztos h jo!
Kerdezo,sajnalom!Nekunk is a 23. evunkben volt egy hasonlo krizis!
Mit akarsz,ha bebizonyosodik?Valni,maradni?
28/41 A kérdező kommentje:
Hát megbocsatani meg tudnám, csak megbízni nem tudnék már benne. Viszont nélküle nem tudom elkepzelni a jovomet.
2020. jan. 11. 07:00
29/41 A kérdező kommentje:
26-os, te is összetrutymózod a nadragod?
Mert ennek össze van. Még karacsony mindkét napján, január elsején is elment hozzá, és úgy jött vissza.
2020. jan. 11. 07:30
30/41 A kérdező kommentje:
Ja, és én nem hazudoztam neki semmiben, nem vagyok az a fajta. Szemtől szembe.
2020. jan. 11. 07:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!