Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsalt 22 év után?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalt 22 év után?

Figyelt kérdés
Párom beleszeretett egy másik nőbe, 22 évig voltunk együtt. Tagadja. Hogy lehet ezt elviselni? Nem bírom, adnátok valami hasznos tanácsot?
2020. jan. 10. 17:46
1 2 3 4 5
 1/41 anonim ***** válasza:
44%

Óóóó ez most kiderült....

ismerek olyan családot aki amolyan mintapéldány család, tökéletes férj feleség gyerekek mindenki boldog, közben az asszony évente másik pasival k**úrogat.

2020. jan. 10. 17:47
 2/41 anonim ***** válasza:
72%
22 évig együtt? Valami csoda, hogy előbb nem volt megcsalás, vagy nem derült ki. Mivel a megcsalások jó része nem derül ki.
2020. jan. 10. 17:50
 3/41 A kérdező kommentje:
A baj az, hogy szereti. Ha csak szex lenne az még megbocsathato
2020. jan. 10. 17:51
 4/41 A kérdező kommentje:
Az legalább nem fáj amiről nem tudok.
2020. jan. 10. 17:52
 5/41 anonim ***** válasza:
85%

Akkor ebben ennyi volt. 22 év.

Vagy nyitott kapcsolat lesz és tarts szeretőt.

22 év után felüdülés lesz.

2020. jan. 10. 17:53
 6/41 anonim ***** válasza:
100%
Ha tagadja, mégis honnan tudod ilyen biztosan?
2020. jan. 10. 17:55
 7/41 A kérdező kommentje:
A szavaiból úgy vettem ki, hogy tavasszal szakít velem. Én sosem csaltam meg, pedig sok lehetőségem, és okom is lett volna rá. Belepuszrulok
2020. jan. 10. 17:55
 8/41 anonim ***** válasza:
23%
Szerintem is bökdösd meg egy kicsit a büszkeségét és csajozz/pasizz hátha megcsillan benne a féltékenység és rájön hogy mégis csak fontos vagy neki.
2020. jan. 10. 17:56
 9/41 anonim ***** válasza:
58%

Ha tagadja honnan tudod, hogy szereti?

Hidd el, ha ultimátumot kap megváltozik minden. Ha úgy dönt elmegy nagy eséllyel a nő rázza majd le magáról, ahogy lehet, mivel ezek a dolgok legtöbbször addig izgalmasak, amíg másé a férj.Vagy a férjed kap észbe, hogy mit veszítene 22 év után és szépen otthon marad. Lehet kapuzárási pánik.

2020. jan. 10. 17:58
 10/41 A kérdező kommentje:
Vannak félreérthetetlen jelek, hülye azért nem vagyok. Viberezik folyamatosan valakivel, mindig néma és lefelé fordított a teloja, össze van kenve a nadrágja, karácsonykor, ujevkor is "dolgozni' ment, osszekent nadrággal jött haza, soroljam még?
2020. jan. 10. 17:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!