Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » 5 év után szakítottunk, mert...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

5 év után szakítottunk, mert megcsalt. Hogy tegyem túl magamat?

Figyelt kérdés

A barátom 5 év után megcsalt, vagyis ekkor derült ki. :)

Volt sejtésem, de még 5 év után sem ismerte be, hanem a bizonyítékokból tettem össze. Ő annyit mondott, hogy igen, találkozgatott egy lánnyal, de nem volt közöttük semmi, csak barátok. (Együtt programoztak, telefonálgattak, közös kép, közös tárgyak mind a hátam mögött). A lényeg, hogy elismerte azt is, hogy több nagyon jó lány ismerőse is van akikről nem tudtam.

Ez volt 3 hónapja.

Azóta is próbál visszajönni, de én nem fogadom vissza, ugyanakkor meg ezek a lányok össze vissza posztolgatnak, hogy jajj az ex barátom milyen dögös, milyen jól néz ki, stb.

Nekem ez annyira fáj. Próbálok túllépni, tanulok, egyetem, bulizok, barátok, programok, edzek, de nagyon fáj, hogy így alakult. Főleg, hogy ki tudja mik voltak a hátam mögött.

Ami backstory, hogy ő mindig az ilyen tetovált piercinges vagány lányokat szerette, és amióta szakítottunk, csak azokkal barátkozik, én meg ennek szöges ellentéte vagyok.

Annyira nincs azóta önbizalmam.

2019. okt. 17. 15:58
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem a tetkó meg a piercing tesz valaki naggyá.

Ő egy kretén volt, te nem vagy kretén. (elvileg)

2019. okt. 17. 16:30
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

3 hónap az még semmi, főleg egy 5 éves kapcsolat után. Legalább 1 éves felépüléssel számolj, de ha nehezen szakadó típus vagy, akkor hosszabb is lehet a folyamat.

Amiket csinálsz, azok elterelik egy kicsit a figyelmed és talán kevésbé érzed magad egyedül, de alapvetően szerintem nem túl jók a továbblépéshez. Inkább a valóságból való menekülésnek érzem őket.

Amiket ajánlanék, azok egyedüli programok elsősorban, önmagad szellemi fejlesztése, önismeret, az érzelmek kiélése, rájönni hogy miket tudsz egyedül csinálni és milyen jól érzed magad úgy is. Rajzolás, festés, zenélés, bármi ilyesmi - sokat segít ha alkotni tudsz. Sírj, légy szomorú, de egy határon belül - figyelj arra, hogy x időn túl ne ő irányítsa a napod. Kell a társaság és a kimozdulás is, csak kell az is hogy szembe tudj nézni a történtekkel.

Bennem bántalmazó kapcsolat után olyan üresség és fájdalom volt, hogy azt hittem sosem múlik el, ráadásul szintén megcsalással végződve. Darabokra törsz, de ha elkezded magad fokozatosan összerakni a belsődre fókuszálva, akkor egyre jobb lesz. Amikkel most próbálod ezt pótolni, nekem olyannak tűnik mintha szilánkokon táncolnál - vérzel továbbra is, de kicsit eltereli a figyelmed attól, hogy hátba lettél szúrva.

A másik hogy azzal, hogy kapcsolatban maradsz vele (nem beszélve a nőcijei posztjairól) láncra kötöd magad és nem engeded hogy a kötődés elszakadjon. Ne engedd hogy bármi lehetősége legyen próbálkozni se, ne beszélj vele, tekintsd halottnak. Minden nőjét töröld és tiltsd le, ne nézegesd hogy miket írogatnak, mert csak saját magadnak okozol kárt. Ahhoz hogy elkezdődjön az elszakadás, kell egy elhatározás is, nem szabad engedni résnyire nyitva hagyva sem az ajtót, vagy beteszi a lábát és elkezdi feszíteni, addig amíg nem zárod ki teljesen. Minden próbálkozása pedig egy újabb fájdalmas szúrás, mert tudod hogy kamu az egész és visszaránt abba a pillanatba amikor megtudtad hogy mit csinált veled.

2019. okt. 17. 16:39
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha szomoru vagy folyamatosan sulykold magadba hogy atvert nem ezt erdemled stb. Es tiltsd le oket a kozossegi mediabol es nem katod oket.Engem is megcsaltak 1 eve, egyszer berugtam kemenyen aztan konnyen tuktettem magam rajta, mert tudtam hogy nagyon banat no volt. Jo izlesre szuletni kell tudod :D hajra
2019. okt. 17. 18:10
 4/6 anonim ***** válasza:
0%
Szívem szkad meg miattad. Nem nézekzek ki olyan jól, nem vagyok fiatal, így valószínűleg ritkábban lenne lehetőségem megcsalni. Én vagyok a jövőd.
2019. okt. 17. 19:17
 5/6 anonim ***** válasza:
mi a kérdés?
2019. okt. 18. 07:08
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Igen, mi a kérdés?

Barátkozzon csak a tetkós qurváival, te meg felejtsed el, ne foglalkozz vele, és csókolom.

Mit akarsz, mos őszintén? Még akkor sem volt képes őszinte lenni veled, mikor gyanút fogtál és rákérdeztél.

HA ez kell neked, akkor foglalkozz vele nyugodtan. HA meg nem, akkor ne is nézegesd kivel mit posztol meg kivel járkál el.

Inkább örülj neki, hogy legalább utóbb, de kiderült kivel voltál együtt és volt lehetőséged dönteni a további hülyére vételedről. De ha már döntöttél, nem nem fejelném meg és mennék vissza a sz.rba, csak mert jól néz ki és sok pitsa lóg rajta.. Gondolom nem ez a mérvadó nálad sem, ha mégis, akkor baj van...

N

2019. okt. 18. 23:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!