Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bea 1129 kérdése:
Mi tevő legyek? Félek de mocskosul vonzodunk egymáshoz
hogyan tovább?
Figyelt kérdés
Volt egy 3 éves kapcsolatom ami véget ért októberben, röviden én vettem véget neki,az exem apukája augusztusban meghalt, tőlem kért pénzt a temetésre, csak elfelejtette mondani hogy párhuzamosan van velem együtt egy 46 éves nővel szintén kapcsolata, én ezt megtudtam és véget vetettem a dolognak. Az exemnek volt egy legjobb haverja, aki néha naponta felhivot hogy vagyok stb rengeteget beszéltünk, vigasztal, meghallgatott. Ez piszok jól esett csupán beszélgetni. Aztán valahogy odáig jutottunk hogy kívánjuk egymást, vonzodunk egymáshoz... Tudni kell hogy az ex barátom barátjának felesége van és úton van a 2 dik baba, sőt december 7 én volt az esküvő. Ismerem a picit, a nőt is evfolyamtarsak voltunk... El kezdünk beszélni telon és igazából ugyan úgy indult mint szokott, a nem értés hogy mivel jobb az exemnek egy 46 éves nő 4 gyerekkel, mint én 29 évesen akivel bármi lehetne.... Elmondtam neki h mocsok szeretet hiányom van... És így sodrodtunk, egész addig míg intim képeket küldtünk egymásnak...
Miért is nekem lenne gáz ez az egész? Én független nő vagyok! A srác az akinek mérlegelni kell/ene sztem.
2019. dec. 25. 13:06
12/19 anonim válasza:
"Komolyan ennyi álszent embert! "a kapcsolatok 90 % ban mindenhol van történik megcsalás!"
Akkor miért nem maradtál a pároddal, aki téged csalt azzal a 46 éves nővel?
2019. dec. 25. 13:10
13/19 A kérdező kommentje:
Mert már nekem nincs rá szükségem 🤔😊 akit ilyen könnyen lehet vinni, vigyék 😊
2019. dec. 25. 13:20
14/19 anonim válasza:
Szia.
En megertelek - de amugy szereti a feleseget? A babat szerettek volna mindketten?
Szerintem ha csak vonzodas es nem szeretsz menj bele - te fuggetlen vagy, nem a te hibad ha megcsalja.
Ha tobb akkor gondold at, hogy megeri - nekem sajnos van tapasztalat :(
L/29
2019. dec. 25. 13:34
15/19 anonim válasza:
Ne vond ki az erkölcsöt a helyzetből, szerintem a legesleggusztustalanabb dolog várandós nőt megcsalni. Tényleg te akarsz lenni az az ordas qva aki egy ilyennel kfél? Miből gondolod hogy ha nem veled akkor mással tenné meg? Ez még nem ment fel téged a gusztustalan dologtól amit fontolgatsz. Keress mást aki nem foglalt. Pláne nem babát várnak!
2019. dec. 25. 13:46
16/19 anonim válasza:
Lehet, hogy a pillanatnyi farok-hiányodon enyhíteni fog, ha belemész, de az szerintem önbecsapás, hogy a szeretethiányodon enyhíteni fog, hogy arra leszel jó, hogy egy családos ember veled keféljen félre.
Valódi szeretetet remélsz ettől, vagy egy kis simogatást az egódnak és a sértett önérzetednek az után a pofon után, amit annak a felismerése jelenthetett, hogy egy nálad 17 évvel idősebb nőnek is juttatott melletted "szeretet" a párod?
2019. dec. 25. 14:06
17/19 anonim válasza:
Szerintem menj bele, ha bírja a gyomrod... az élet pedig megtanítja a leckét. Aztán rájössz a nagy kérdésre, hogy miért van szerepe az erkölcsnek is az ember életében.
Komolyan írtam, nem cinizmus.
2019. dec. 25. 15:44
18/19 anonim válasza:
Ilyenkor mi fogalmazódik meg a kis agyadban? Mármint miért teszed fel a kérdést, ha mindenki válaszol, hogy ne tedd te meg de már csak azért is, mert nem a te felelőssége független nő vagy. Ha eldöntötted, hogy Qva vagy miért van szükséged a névtelenek reakciójához? Soha nem fogom megérteni 😅
2019. dec. 25. 19:44
19/19 anonim válasza:
Rájöttem mit akar a kérdező. Csak bosszúból akar az exe legjobb haverjának a szeretője lenni. Sajnos sokan esnek ebbe a hibába, bosszút forralnak, közbe a saját vermükbe esnek bele. Hát nagyon szánalmas akárhonnan is nézzük, boldogságot ne remélj egy ilyen féregtől, aki a terhes felesége mellett a legjobb haverja exbarátnőjét fűzögeti.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!