Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bea 1129 kérdése:
Mi tevő legyek? Félek de mocskosul vonzodunk egymáshoz
hogyan tovább?
Figyelt kérdés
Volt egy 3 éves kapcsolatom ami véget ért októberben, röviden én vettem véget neki,az exem apukája augusztusban meghalt, tőlem kért pénzt a temetésre, csak elfelejtette mondani hogy párhuzamosan van velem együtt egy 46 éves nővel szintén kapcsolata, én ezt megtudtam és véget vetettem a dolognak. Az exemnek volt egy legjobb haverja, aki néha naponta felhivot hogy vagyok stb rengeteget beszéltünk, vigasztal, meghallgatott. Ez piszok jól esett csupán beszélgetni. Aztán valahogy odáig jutottunk hogy kívánjuk egymást, vonzodunk egymáshoz... Tudni kell hogy az ex barátom barátjának felesége van és úton van a 2 dik baba, sőt december 7 én volt az esküvő. Ismerem a picit, a nőt is evfolyamtarsak voltunk... El kezdünk beszélni telon és igazából ugyan úgy indult mint szokott, a nem értés hogy mivel jobb az exemnek egy 46 éves nő 4 gyerekkel, mint én 29 évesen akivel bármi lehetne.... Elmondtam neki h mocsok szeretet hiányom van... És így sodrodtunk, egész addig míg intim képeket küldtünk egymásnak...
Madarat tolláról... :) De erkölcsileg te is nagy király lehetsz, ha ugyanazt űzöd, amit a nő, aki miatt kidobtad a párod. Akkor tulajdonképpen mit vársz a férfiaktól? Mit vársz egy olyan embertől akinek a haverja melletted kurt félre? Megérdemlitek egymást...
Én a helyedben szólnék a pasas feleségének, demonstrálva a helyzetet pár beszélgetéssel, hogy legalább ő ki tudja magát szakítani ebből a trágyából és ne az idejét vesztegesse egy féreg mellett. Ennyit tehetsz.
2019. dec. 25. 11:32
2/19 anonim válasza:
A mi szavazataink alapján fogsz dönteni? Hát jó. Akkor én arra szavazok, hogy azonnal szakíts meg mindenféle kapcsolatot az illetővel. Most komolyan, te vonzódni tudsz egy olyan férfihoz, aki megcsalná a babát váró feleségét?
2019. dec. 25. 11:32
3/19 anonim válasza:
Szerintem most egy ideig inkább maradj egyedül és tisztázd le magadban azt, ami most kavarog ott benned.
Két teendőd van:
.1 A volt barátodat felejtsd el, hamarosan el fog kezdeni kopogtatni az ajtódon, hogy buta volt és téged szeret.
Na majd ebben a pillanatban kell erősnek lenned és jól becsukni az ajtót, mert hidd el nekem, hogy te ebből nem kérsz!
2. Szakíts meg minden kapcsolatot a volt párod barátjával is! Én értem, hogy meghallgatott, érdeklődött irántad és ez neked nagyon jóp esett, de családja van. Ha ő ezt semmibe veszi, az ő és majd a családja problémája lesz, remélhetőleg a felesége észre veszi a turpisságot, de TE ne legyél ennek a történetnek a szereplője!
Elhiszem, hogy kívánod, de ne segíts neki tönkretenni a saját családját.
2019. dec. 25. 11:35
4/19 A kérdező kommentje:
Igen én is így gondolom h most csak az impulzus zavart össze csalódott vagyok. Sztem felesleges az erkölcsi normákat feszegetni. Ha nem velem, mással lép félre, de nyilván az ok nem én leszek. Csak nehéz ellenállni nem sodródni, mert ír h a két ünnep közt minden kép beszélünk ez tegnap este volt.
2019. dec. 25. 11:57
5/19 anonim válasza:
" Ha nem velem, mással lép félre, de nyilván az ok nem én leszek."
Az ok valóban nem te leszel - vagy lennél, ha úgy döntenél, hogy a te morális értékrendedbe belefér olyan férfival szexelni, aki örök hűséget ígért egy nőnek, aki most a második gyermekükkel várandós.
És a figyelsz az érzéseidre, mi a válaszod arra a kérdésre, hogy valóban változtatna-e a szeretethiányodon, ha tudnád, hogy alkalmi dugásra jó vagy egy gerinctelen férfinak, aki aztán máshoz megy haza?
2019. dec. 25. 12:20
6/19 anonim válasza:
Tedd be a feleseget kozos a közös chatbe
2019. dec. 25. 12:31
7/19 anonim válasza:
Felesleges beszélni az erkölcsi normáról? Itt papolsz, hogy megcsaltak meg milyen nőre cseréltek le. Gondolkodj már egy kicsit mit csinálsz. Mocskosul kívánod,miert miből van ennek a faxa aranyból? Nincs egyetlen más férfi se aki a kis vágyaidat ki tudná elégíteni? Undorítóak vagytok komolyan. Te is.
2019. dec. 25. 12:36
8/19 anonim válasza:
Ha belemész, nem vagy te sem különb annál a 46 éves 4 gyerekes nőnél. A szeretethiányod csak nőni fog, ha szeretője leszel ennek a faxnak aki éppen csak ki akar használni. Most nagyon sebezhető vagy, de csak egy kis gondolkozás után megírnád és letíltanád a havert, hidd el magaddal és a feleséggel is jót teszel. De ha te abból indulsz ki, mint több ezer szerető, hogy veled vagy nélküled is csalni fog és belemész a viszonyba, hát akkor nagyon szánalmas vagy és ne itt sirdogálj, mert hamarosan rá fogsz jönni, hogy te kerested magadnak a bajt, de akkor légyszi kerüld el jó messzire a feleségét és ne rántsd bele a szarba amibe keveredtél. Sajnos már most lehet tudni mi lesz a vége, de a te szeretet éhséged miatt nem akarod látni, hogy csak egy időzített bom.bát indítasz el a szánalmas picsogásoddal.
2019. dec. 25. 12:56
9/19 A kérdező kommentje:
Komolyan ennyi álszent embert! "a kapcsolatok 90 % ban mindenhol van történik megcsalás! Van aki titokban tartja, van ami kiderült, és van aki hazudik!
2019. dec. 25. 12:58
10/19 anonim válasza:
Igazából az a szám 75%,de mindegy is. Attól, hogy sok ember gané, neked is annak kellene lenned? Vagy ki a fąszért sír a szád, te szerencsétlen? Én képes vagyok nem félremenni a párom mellett, mindig is képes voltam. És arra is képes voltam, hogy nem dugtam olyan emberekkel, akik jóformán le sem törölték a párjuk szaftját a nemiszervükről, már az enyémre cuppantak. Tessék, itt egy ember, akinek ez nem esett nehezére, láthatod, hogy nem lehetetlen, szóval egész nyugodtan befoghatod a pofád és elszégyellheted magad.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!