Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mit tegyek, hogy helyre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy helyre jöjjön a kapcsolatunk?

Figyelt kérdés
25 év házasság után kiderült a férjemről, hogy megcsalt egy munkatársával. Hónapokig tartó viszonya volt. El akartam hagyni, de előttem felhívta a nőt, hogy engem választ. 2 lányunk van az egyik felnőtt, a másik 16 éves. Úgy döntöttünk együtt maradunk, de mindig mikor elmegy, félek, hogy vele van, de úgy tudom, hogy hónapok óta nem beszélnek. Mit tegyek, hogy helyre jöjjön a kapcsolatunk?
2019. dec. 17. 17:03
1 2
 11/17 Rockarc ***** válasza:
100%

Amit neked kene tenni, az a valas. Amit neki kene tenni, az a kaparas, munkahelyvaltas, egyebek.

Par dolgot erdemes vegiggondolni. Nem tudom anyagilag hogy vagy eleresztve, de mindenkeppen megterhelo dolog a valas, lakhatas, egzisztencia kiepitese.

A masik, hogy mennyire erzed magadban az erot, hogy keress a ferjednel egy jobbat. Nyilvan, ha ilyet tett, akkor azert boven sokan akadnak nala jobbak.

Harmadik, hogy hajlando vagy-e egyedul maradni, ha ugy alakul, hogy nem lesz mar senki melletted.

Negyedik, nem csak rajtad mulik, barmikor benyogheti, hogy Gizikevel akar elni, mert szerelmes es ugyanugy nem oszt neked lapot, ahogy eddig sem tette.

A maradjon minden a regiben hozzaallassal pont azt ered el, hogy innentol romma fog csalni. Legfeljebb jobban odafigyel. Aztan, ha megint lebukik es akkor sem valtozik semmi, akkor onnantol mar nyiltan is fogja csinalni, hiszen semmi retorzio. Sok boldogsagra mar ne szamits ebben a kapcsolatban, a ferjed eladta apropenzert.

43F

2019. dec. 17. 21:03
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
A volt szeretőm 5x bukott le,de utánna 1-2hét elteltével keresett mindig.Aztán egyszer én lezártam a szeretősdit,ennek ellenére minden nap keres.Pedig ezerszer megigérte a fekeségének,hogy nem ír nekem,ő meg persze minden alkalommal elhiszi.Most úgy tudja minden rendben van,a férje őt választotta,ő a nyerő,de ha tudná hogy ez nagyon nem így van.5 éve van megvezetve...
2019. dec. 18. 17:03
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Először is sajnálom. Én a helyedben már nem bírnék ágyba bújni vele, megbízni sem tudnék már, folyton agyalnék és rámenne az egészségem is tudom. Ezért 25 év ide vagy oda de elválnék.
2019. dec. 21. 20:42
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
A szemedet becsukhatod, a szívedet nem. Csak ennyit mondok...
2019. dec. 21. 21:25
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Dehogynem beszélnek! Sőt, van ott más is, nyugodt lehetsz. Pár hétig szuneteltei max.aztan meg legfeljebb jobban figyel. Bár erre sincs szükség, hisz most is azt hiszed, hogy nem beszélnek.(Persze, hisz azt mondta.) Jól érezték magukat együtt, most is nap, mint nap találkoznak, szerinted magától elmult, és a lebukás óta kerülik egymást, vagy mi? Neked elég volt egy kamu hívás, hogy mindent benyalj, úgyhogy nagyon erolkodnie se kell,hogy folytathassa.

Most nyugodtan utalhatsz meg lepontozhatsz, de ismertem pár ilyet, mitobb voltam szerető is meg kamaszként evekig.(Mi is együtt dolgoztunk.) Már több, mint 20 éve vége, de ma is bármikor örömmel ugrana az agyamba, ha hagynam.Probalkozik is. Szóval lehet, hogy egyszer vége lesz a kis romancuknak,de nem valószínű, hogy a férjed en fog múlni.Egyebkent gondolhatsz rólam, amit akarsz, de ha már itt kérdezel, hasznosabb lenne, ha azoknak hinnél, akik voltak már ilyenben, meg a hűtlen férfiaknak, mert ők látják azt az oldalt, amit te nem .A számok nem hazudnak.

2019. dec. 21. 21:29
 16/17 Barnabas333 ***** válasza:
23%
Tarts te is szeretőt. Ilyen korban már minek elválni? De tudom a mai fogyasztói társadalomnak az a legegyszerűbb. Elmondom, hogy az ember nem monogám és rabszolga.
2019. dec. 21. 23:08
 17/17 anonim válasza:
100%
Nem tzdom hogy tudod jól érezni magad a férjeddel a történtek miatt? Változtass magadon, a körülményeken, ...mindenen! Hibáztál hogy nem rendelkeztél az anyagi javakból, mert pénz kell a hosszú házassághoz is meg a szakításhoz is.
2020. jan. 3. 17:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!