Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mit tegyek, hogy helyre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy helyre jöjjön a kapcsolatunk?

Figyelt kérdés
25 év házasság után kiderült a férjemről, hogy megcsalt egy munkatársával. Hónapokig tartó viszonya volt. El akartam hagyni, de előttem felhívta a nőt, hogy engem választ. 2 lányunk van az egyik felnőtt, a másik 16 éves. Úgy döntöttünk együtt maradunk, de mindig mikor elmegy, félek, hogy vele van, de úgy tudom, hogy hónapok óta nem beszélnek. Mit tegyek, hogy helyre jöjjön a kapcsolatunk?
2019. dec. 17. 17:03
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
94%
Erőlködhettek, de ez már soha nem lesz olyan, mint a megcsalás előtt volt.
2019. dec. 17. 17:04
 2/17 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem hiába hívta fel előtted,a románc folytatódik tovább,max jobban odafigyelnek.
2019. dec. 17. 17:12
 3/17 anonim ***** válasza:
20%
sztem semmit nem kell tenned. legyel jo no, aztan csa. az elmult 25 evben csak veled volt. jo tett egy kis detourt, de hat elmult. azert a legtobb ferfinak a csaladja a legfontosabb, aztan persze van akinek nem, de az tiplizik is.
2019. dec. 17. 17:13
 4/17 anonim ***** válasza:
72%
Elválnék, itt már gyerek sincs mint visszatartó erő, akkor mit erőlködsz?
2019. dec. 17. 17:18
 5/17 Andi80018 ***** válasza:
100%
Mondjuk ez is érdekes, hogy hónapokig egyszer sem jutott eszébe, hogy abbahagyja a viszonyát ezzel a nővel. Miért most? Lebukott, vagy honnan tudtad meg? Egyébként ez a hosszú ideig tartó kapcsolat elég durva ahhoz, hogy minden úgy menjen tovább, mint eddig. Miért csinálta egyáltalán?
2019. dec. 17. 17:39
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
2 dolgot tehetsz. Vagy megbocsátasz neki, továbblépsz és újra 100% bizalommal állsz hozzá, vagy úgy döntesz, hogy nem tudsz túllenni a dolgon és különválnak útjaitok. Persze van a harmadik verzió amit amúgy 10-ből 9 csinál, hogy nem lépsz túl rajta, nem bízol meg benne, de vele maradsz. Az örök bologtalanság és stressz felé vezető biztos út.
2019. dec. 17. 17:44
 7/17 anonim ***** válasza:
11%
Csald vissza,akkor egalban lesztek.
2019. dec. 17. 17:49
 8/17 anonim ***** válasza:
78%

Szerintem is szinjatek a telefon.

Ha neki ez a nő örömet jelentt arra mérget vehetsz h nem.olyan hülye h abba hagyja. Lehet csak a vagyon miatt tette a telefont.

Félt h fele vagyona lesz ha valas lesz. Akkor se szeret ha a vagyon miatt van veled.

Nekem az a furcsa h meg se kerdezted tőle h mi hianyzott neki!

2019. dec. 17. 17:51
 9/17 anonim ***** válasza:
4%
Fiatalodj vissza, nezzel ki ugy mint amikor megismerkedtetek, es legyel szexgep. Akkor tuti befuto leszel:)
2019. dec. 17. 17:53
 10/17 anonim ***** válasza:
24%
Öt hosszú évig volt kapcsolatos egy nős férfival. Szinte kettős életet élt, többet volt velem, mint az asszonnyal. Mikor lebukott, esküdözött, hogy csak őt szereti. A nő megbocsátott, azóta bőszen osztogatja a közös képeket a facen, és még ő pitizik a pasinak. Érdekes, míg nem bukott le eszébe sem jutott, hogy befejezze a kapcsolatot velem, már a jövő évi terveink is megvoltak. Szóval, ha valakinek annyi önbecsülése sincs,hogy 5 év ne nézzen el, pár hónappal ne is foglalkozz😂😂😂
2019. dec. 17. 20:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!