Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy helyre jöjjön a kapcsolatunk?
Figyelt kérdés
25 év házasság után kiderült a férjemről, hogy megcsalt egy munkatársával. Hónapokig tartó viszonya volt. El akartam hagyni, de előttem felhívta a nőt, hogy engem választ. 2 lányunk van az egyik felnőtt, a másik 16 éves. Úgy döntöttünk együtt maradunk, de mindig mikor elmegy, félek, hogy vele van, de úgy tudom, hogy hónapok óta nem beszélnek. Mit tegyek, hogy helyre jöjjön a kapcsolatunk?2019. dec. 17. 17:03
1/17 anonim válasza:
Erőlködhettek, de ez már soha nem lesz olyan, mint a megcsalás előtt volt.
2/17 anonim válasza:
Szerintem hiába hívta fel előtted,a románc folytatódik tovább,max jobban odafigyelnek.
3/17 anonim válasza:
sztem semmit nem kell tenned. legyel jo no, aztan csa. az elmult 25 evben csak veled volt. jo tett egy kis detourt, de hat elmult. azert a legtobb ferfinak a csaladja a legfontosabb, aztan persze van akinek nem, de az tiplizik is.
4/17 anonim válasza:
Elválnék, itt már gyerek sincs mint visszatartó erő, akkor mit erőlködsz?
5/17 Andi80018 válasza:
Mondjuk ez is érdekes, hogy hónapokig egyszer sem jutott eszébe, hogy abbahagyja a viszonyát ezzel a nővel. Miért most? Lebukott, vagy honnan tudtad meg? Egyébként ez a hosszú ideig tartó kapcsolat elég durva ahhoz, hogy minden úgy menjen tovább, mint eddig. Miért csinálta egyáltalán?
6/17 anonim válasza:
2 dolgot tehetsz. Vagy megbocsátasz neki, továbblépsz és újra 100% bizalommal állsz hozzá, vagy úgy döntesz, hogy nem tudsz túllenni a dolgon és különválnak útjaitok. Persze van a harmadik verzió amit amúgy 10-ből 9 csinál, hogy nem lépsz túl rajta, nem bízol meg benne, de vele maradsz. Az örök bologtalanság és stressz felé vezető biztos út.
7/17 anonim válasza:
Csald vissza,akkor egalban lesztek.
8/17 anonim válasza:
Szerintem is szinjatek a telefon.
Ha neki ez a nő örömet jelentt arra mérget vehetsz h nem.olyan hülye h abba hagyja. Lehet csak a vagyon miatt tette a telefont.
Félt h fele vagyona lesz ha valas lesz. Akkor se szeret ha a vagyon miatt van veled.
Nekem az a furcsa h meg se kerdezted tőle h mi hianyzott neki!
9/17 anonim válasza:
Fiatalodj vissza, nezzel ki ugy mint amikor megismerkedtetek, es legyel szexgep. Akkor tuti befuto leszel:)
10/17 anonim válasza:
Öt hosszú évig volt kapcsolatos egy nős férfival. Szinte kettős életet élt, többet volt velem, mint az asszonnyal. Mikor lebukott, esküdözött, hogy csak őt szereti. A nő megbocsátott, azóta bőszen osztogatja a közös képeket a facen, és még ő pitizik a pasinak. Érdekes, míg nem bukott le eszébe sem jutott, hogy befejezze a kapcsolatot velem, már a jövő évi terveink is megvoltak. Szóval, ha valakinek annyi önbecsülése sincs,hogy 5 év ne nézzen el, pár hónappal ne is foglalkozz😂😂😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!