Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsalhatott az exével...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalhatott az exével rögtön a kapcsolatunk elején? 25N

Figyelt kérdés
A páromnak egyszer sajnos belenéztem a telefonjába mert nagyon nagyakodtam valamire, ez kb több mint fél évvel volt azután hogy összejöttünk. És amikor a legjobb barátjával néztem a beszélgetéseket láttam egy olyat hogy: "Kati (kitalált név) meg vasárnap jön haza" és ezt egy pár darab röhögős szmájlival, mivel az exe külföldön dolgozott épp. Ezt dátum szerintem akkor írta a barátjának amikor mi már pár hete együtt voltunk. Nyilván azért tudta hogy mikor jön haza mert a csaj értesítette. A kérdés hogy miért. + akkor is írt a barátjának mikor nyilvánosságra hoztuk az oldalunkon hogy kapcsolatban vagyunk. Akkor valami olyat emlékeim szerintem hogy: na vajon mit fog szólni ehhez Kati, szintén röhögôs fejekkel. Amúgy beszéltünk már erről és nekem mindig egyértelműen azt mondta hogy miután velem összejött, neki nem volt kapcsolata az exével csak neki mindig az volt az elve hogy azért mert nem működött köztük még nem kell utálni egymást. Viszont akkor nem értem a röhögős szmájlikat. Meg az zavar hogy ha tudta mikor jön haza lehet hogy még találkoztak a tudtomon kívül. Vagy ezeket csak mind azért írta mert a csaj féltékeny volt és sejtette hogy lehet balhézni fog ha hazajön mert már a meg ismerkedtünk napján megosztottunk egy képet pár más emberrel. Szóval az exe tudta hogy mi meg ismerkedtünk és végig képben volt szinte. A párom szakított amúgy vele.
2019. szept. 5. 09:32
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Simán lehet mindkettő. Én górcső alá venném a csákó tetteit a kapcsolatotokban. Szavakkal szeret téged, vagy cselekvéssel is? Ha előbbi, akkor hazudós, ha utóbbi, akkor csak poénkodós.
2019. szept. 5. 09:34
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Nekem kárörvendőnek hat a párod. Mintha kirakta volna a csajt (tudod az okát?) és még jól be is akart volna neki mosni, hogy "nesze, Kati, még be is csajoztam, ennyire sem kellesz nekem". Vagy valami hasonló. Azt, hogy mikor jött haza külföldről, azt lehet tudta már azelőtt is, mert fix időt volt kint gondolom a csaj.

Ennyiből nem gyanakodnék.

Inkább ami nekem feltűnt: mi miatt gyanakodtál, hogy bele kellett nézzél a telefonba? Nem pampgni akarok a telefonturkálásból, ne érts félre. Inkább az, hogy amúgy is úgy viselkedik, mint aki nem megbízható? Mert akkor a probléma nem az exxel van, hogy anno mit csinált vele, hanem ámblokk valami a sráccal nem okés.

31N

2019. szept. 5. 09:37
 3/11 anonim ***** válasza:
12%

Ha nem bízol benne, minek vagy vele?

Telefonnézegetés...a legalja! Én a pasi helyében kivágnálak!

2019. szept. 5. 09:51
 4/11 A kérdező kommentje:

Ja még egy kis infó.

Azelőtt szakítottak nem sokkal (2 hónappal kb) hogy engem megismert és gondolom maradt még ilyen se veled se nélküled kapcsolat vívódtak hogy mi legyen amíg engem meg nem ismert.

Gondoltam arra is (vagy csak próbálom nyugtatni magam nem tudom) hogy lehet ilyen kis kárörvendés is volt benne hogy neki hamarabb lett más, ő már ki tud szállni ebből az egészből, ő Már megtalálta a boldogságot stb és az orra alá akarta dörgölni. Amúgy azért szakított vele mert már nem volt jó, féltékeny volt mindig nagyon és mérgezte a kapcsolatot.

A beszélgetésben meg találtam nagyon jót is mert azt is megírta a barátjának amikor először megcsókoltam, rögtön elujságolta neki, majd kiugrott a bőréből. Tudom hogy oda volt értem anno csak lehet hogy voltak meg benne érzések annaknellenere hogy ő szakított

2019. szept. 5. 09:54
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Én semmit nem látok, ami megcsalásra utalna. Gondot is csak annyit, h nem bízol benne.
2019. szept. 5. 09:58
 6/11 A kérdező kommentje:

Második, nem megbízhatatlan pont ez miatt néztem bele később is a telefonjába mert az exe később sem tűnt el, fél év után is írkált még neki és ki akartam deríteni hogy szimpla barátság vagy más.

Első, nem csak szavakkal szeret, első hetekben a kapcsolatunk van volt egy olyan eset amikor úgy begörcsöltem hogy be kellett mennem a sürgősségire, több órát ott ült velem, karácsonyra szintén csak pár hónapja voltunk még együtt, 70.000 forintos ajándékot kaptam tőle pedig nem gazdag. Mondta hogy neki mindegy mit szeretnék csak valami értelmes dolgot kérjek. Én pedig régóta szerettem volna egy uj tűzhelyet a konyhába így meg említettem neki és rögrön megvette. Es nem akart megvásárolni hogy ezzel adjon bizalmat en meg nem akartam kihasználni, kozos döntés volt. Meg rosszul is éreztem magam mert 50ert néztünk ki egyet csak elvittek par napra ra es 70ert volt a legközelebbi üzletben es mondtam hogy ne vegyük meg ezt mart draga. Azt mondta ne foglalkoztak az árral csak azzal hogy szeretném e. Hozzá teszem újra ezt nem úgy tette mint azok a férfiak akik így akarnak lenyűgözni maguk mellett tartani egy nőt. Láttam hogy szívesen teszi annak ellenére hogy neki sincs sok pénze. A mai napig mindig cirógat amikor fekszünk a kanapén és telefonozunk mind a ketten akkor is megvan az az érintkezés amikor ilyen kis pihenős én időket tartunk. Szóval igen sok tettével kimutatja nem csak szavakkal

2019. szept. 5. 10:07
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Ez csak olyan,hogy fel akart vágni az exe előtt,hogy na tessék,van párom.Én nem hiszem,hogy megcsalt volna.
2019. szept. 5. 10:26
 8/11 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem megcsalt - ez tuti! Hagyd is el! az ilyen pasit dobni kell! Leet, hogy csak simán túlkombinálod, de akkor is. Jobb lesz nektek egymás nélkül!!!!!
2019. szept. 5. 12:39
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Azt ebből senki nem fogja megmondani, hogy megcsalt-e. De aki már nem érdekel, annak a reakciója sem érdekel, meg semmi sem tőle. Ezen gondolkodnék inkább el. Kapcsolatból kapcsolatba ugrott szinte és továbbra is az volt a téma, hogy az ex mit gondol majd.
2019. szept. 5. 13:39
 10/11 anonim ***** válasza:
Mondjuk ez a hirtelen egy masik kapcsolatba ugras zavarna. Nincs értelme még siman meggondolhatja magát hogy csak érdekli az ex. Puhatold ki nalá hogy mi a helyzet egyaltalan érez e valamit az exe irant inkább a reakcioja a leglényegesebb.
2019. szept. 9. 00:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!