Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalhatott az exével rögtön a kapcsolatunk elején? 25N
Figyelt kérdés
A páromnak egyszer sajnos belenéztem a telefonjába mert nagyon nagyakodtam valamire, ez kb több mint fél évvel volt azután hogy összejöttünk. És amikor a legjobb barátjával néztem a beszélgetéseket láttam egy olyat hogy: "Kati (kitalált név) meg vasárnap jön haza" és ezt egy pár darab röhögős szmájlival, mivel az exe külföldön dolgozott épp. Ezt dátum szerintem akkor írta a barátjának amikor mi már pár hete együtt voltunk. Nyilván azért tudta hogy mikor jön haza mert a csaj értesítette. A kérdés hogy miért. + akkor is írt a barátjának mikor nyilvánosságra hoztuk az oldalunkon hogy kapcsolatban vagyunk. Akkor valami olyat emlékeim szerintem hogy: na vajon mit fog szólni ehhez Kati, szintén röhögôs fejekkel. Amúgy beszéltünk már erről és nekem mindig egyértelműen azt mondta hogy miután velem összejött, neki nem volt kapcsolata az exével csak neki mindig az volt az elve hogy azért mert nem működött köztük még nem kell utálni egymást. Viszont akkor nem értem a röhögős szmájlikat. Meg az zavar hogy ha tudta mikor jön haza lehet hogy még találkoztak a tudtomon kívül. Vagy ezeket csak mind azért írta mert a csaj féltékeny volt és sejtette hogy lehet balhézni fog ha hazajön mert már a meg ismerkedtünk napján megosztottunk egy képet pár más emberrel. Szóval az exe tudta hogy mi meg ismerkedtünk és végig képben volt szinte. A párom szakított amúgy vele.2019. szept. 5. 09:32
11/11 anonim válasza:
Szerintem nincs semmi, nem csalt meg az exével az információk alapján.
Szerintem is az a sanszosabb, hogy a barátjával poénkodott, illetve az exének akart fájdalmat okozni azzal, hogy igenis ki lett dobva, és ki is lett cserélve és boldog, ezt veled bizonyítva.
Biztosan nagyon haragudhatott rá, és ez nem összekeverendő a szeretettel, ahogy gyűlöletből sem lesz szerelem megint. Tehát ne aggódj emiatt.
Esetleg kérj meg valakit, hogy puhatolózzon az exnél, hátha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!