Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van még esély rá, hogy rendbe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van még esély rá, hogy rendbe jöjjön a kapcsolatunk?

Figyelt kérdés
3hónapig voltunk együtt a barátommal!a féltékenység tette tönkre a kapcsoaltunkat!De nem volt okom a féltékenységre!Most érzem,h megváltoztam és h meg tudok benne bizni!De ő azt mondja,h ő már ezt lezárt,és hogy jobb neki most egyedül!De tudom,hogy még mindig szeret és h enki is ugyanoylan rossz!Hogy bizonyitsam be neki,h tényleg megváltoztam?Hogy szerezzem vissza?Álljak hozzá úgy mint egy baráthoz és akkor talán elhisz,h megváltoztam!?
2009. nov. 10. 15:36
 1/5 Andrewka ***** válasza:

Lehet h még tényleg szeret, de józan ésszel belátja h nem tudja elviselni a hisztidet. Szerintem ez a vonat elment. Majd jön másik. Legláb tanultála a hibádból.

22/f

2009. nov. 10. 15:38
 2/5 A kérdező kommentje:
Most meg már azt mondja,h enmt udja,h mi lenne a jobb!De én tudom,h mostmár minden máshogy lesz!hogy bizonyitsak neki??
2009. nov. 12. 15:57
 3/5 anonim ***** válasza:

Persze, jobb neki egyedül, meg nem tudja mi lenne jobb.. szerintem csak leakar rázni, nekem is rengetegszer adtak be a fiúk hasonló lepattintós dumát,csak látni kell mi van a mondanivaló mögött.. Lehet már van valakije és egyetértek az előttem szólóval ez a vonat elment, jön másik :)

21/L

2009. nov. 12. 16:01
 4/5 anonim ***** válasza:

szerintem is elment az esély...ha akarna még akkor azt mondaná...reménykedhetsz még....az hal meg utoljára...tudod..

de szerintem feleseges várnod rá....nézzél inkább másik pasi után....most már legalább tudod hogy miben vagy hibás...ezt már többé nem játszhatod el...sok szerencsét

2009. nov. 12. 16:35
 5/5 anonim ***** válasza:

Szerintem ugyanolyan féltékeny maradnál, mint voltál!Én 3 éve vok a barátommal!Sokat veszekedtünk a féltékenykedésem miatt!Szerencsére nem szakitott velem, de a mai napig nem tudom elfolytani az érzéseimet a féltékenység terén!Ám már nem olyan durván csinálom, mint régen!

Ha veled akarna még ezek után is lenni, akkor biztosan összejönne veled mégegyszer szerintem!Hagyd csak tovább szenvednél!

20L

2009. nov. 12. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!