Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akiknek a párja megcsalta és mégis tovább élnek hogy megy/ment tovább a kapcsolatotok?
Aki egyszer megtette, az meg fogja tenni újra. Valószínűleg most már jobban figyel arra, hogy nehogy kiderüljön.
Plusz, ha mindenki körülötted azt mondja, hogy nem bízhatsz benne, annak valószínűleg megvan az oka.
Aki igazán és őszintén és szívből szerelmes a kedvesébe, az NEM KÉPES RÁ, hogy megcsalja, mert hozzá sem bírna nyúlni úgy egy másik emberhez, se részegen, se sehogy.
Persze a kapcsolatok nagy része kompromisszukon és megalkuváson alapul, ott szó nincs már igazi szerelemről meg szenvedélyről. Inkább csak úgy vannak vele, hogy megvagyunk-megvagyunk, már nem vagyunk abban a korban, hogy mást keressünk, legyen meg az esküvő meg a gyerek, feleljünk meg az elvárásoknak, az meg mit számít, hogy majd esetleg válás lesz a vége, meg oda-vissza csaljuk egymást, stb., a lényeg, hogy facebookra kitesszük a közös képeket és mindenki azt hiszi, hogy hiper-szuper boldogok vagyunk. Juhéj.
Felesleges szenvedés hidd el. Én nagyon nagyon hülye voltam.
3 éve voltunk együtt amikor megcsalt, de megbocsátottam.(igazából sosem találkozott vele, interneten folytatott viszonyt, ezért nem gondoltam komoly megcsalásnak). Utána minden szép és jó volt 2 évig. Terhes lettem aminek ő nagyon örült. Megszületett a gyerek és kezdődtek újra a problémák. Éreztem hogy valami nem oké, belenéztem a telefonjába és volt mit látni. Az egész terhességem alatt és kórházban lét alatt ő a nőcikéjével szexcsetelt, videózott. Persze én hülye megint elnéztem mert ott a gyerek. 5 hónapos volt a pici amikor egy vita alkalmából (szintén az a csaj) megmondtam hogy válasszon mert én ezt nem csinálom tovább és ekkor olyan dühös lett hogy úgy megütött hogy berepedt az orrom. Ekkor felhívtam a szüleimet, eljöttek értünk és azóta nem találkoztunk.
Mindenki azt írja, kiderült megbeszélték, megbocsátották.
Én csak annyit kérdeznék ezt miért nem lehetett megbeszélni a megcsalás előtt? Ha valami nem jó a kapcsolatban miért néma mind a két fél? Ha odafigyelsz eléggé a párodra, miért nem veszed észre, hogy valami nem oké?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!