Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akiknek a párja megcsalta és mégis tovább élnek hogy megy/ment tovább a kapcsolatotok?
Szia!
Én most vagyok 23 éves lány.
19 évesen összejöttem a legelső párommal. Az első hónapok alatt megcsalt az exével. Utána még 2 évet éltünk együtt. Amikor a dolog a végét járta akkor én is megcsaltam az első nagy szerelmemmel.
Amikor ő csalt meg akkor már nehéz volt ezzel a tudattal élni hogy megcsalt... Mindig azon gondolkodtam hogy az a másik mivel jobb, mivel tud többet mint én...
Amikor már majdnem tönkrementem akkor léptem le tőle és nem bántam meg
A férjemmel utána ismerkedtem meg
Ő hűséges
Sajnos nagyon ritkán fordul elő az, hogy aki egyszer megcsalta a másikat, szívből megbánja, és nem teszi meg többé. A tapasztalat azt mutatja, hogy ezek az emberek újra és újra megteszik. Remélem a te párod lesz a kevés kivétel egyike!
Egyébként én soha többé nem tudnék megbízni abban aki megcsalt, sőt, azt sem bírnám ki, hogy viták alkalmával ne vágjam a fejéhez. Tehát esetemben ez már veszett fejsze nyele lenne.
A megcsalás egy tünet. Nem biztos, (úgy értem: biztosan nem) csak az ő személyiségéből ered, valószínűleg a kapcsolatotokban sem volt minden rendben.
Ezt kiderítettétek már? Javítottatok a helyzeten? Tudjátok jelezni egymásnak, ha valami hiányzik, nem jó nektek, változtatni akartok? És figyeltek is ezekre a jelzésekre?
Úgy általában mit gondoltok a kapcsolatotokról? Mindkettőtökben erős elköteleződés él a másik felé, vagy ha nem megy, akkor majd kerestek másikat?
ELőbbi esetben én megbocsátanám a megcsalást, és nem törődnék a károgókkal. Utóbbi esetben viszont szakítanék, és tovább keresném azt az embert, akivel le akarom élni az életemet. Nem azért, mert egyszer (3 éve!) megcsalt, hanem azért, mert nem bízhatok benne, hogy a legközelebbi krízisnél ez nem törénik meg újra, illetve hogy baj esetén mindketten a helyzet megoldására fogunk törekedni a kapcsolatból történő kilépés esetleg kikacsintgatás helyett.
En vagyok az ellenpelda :)
Evekig tartott igazan melyen megbocsatani. De mint minden krizisbol, ebbol is ki lehet jonni megerosodve. O is, en is nagyon sok szemelyisegfejlodesen mentunk keresztul a kovetkezo evekben, es a kapcsolatunk is erosodott. Teljesen biztos vagyok benne, hogy tobbet nem bantana.
Nekem szerencsere se a csaladom, se a barataim nem mondjak, hogy ugyis meg fog csalni.
A környezetednek igaza van: kutyából tényleg nem lesz szalonna! Nyugi, azóta is már megcsalt és talán most is csal téged, csak tanult az előzőből annyit, h most ügyesebb és óvatosabb!
Merj lépni! Dobd ki, mert tutira jobbat érdemelsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!