Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mit tegyek? (sos lent)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? (sos lent)

Figyelt kérdés
A párom 20 éves mellesleg mennyaszonyom, de ma egy 39 éves nővel meg csaltam, nagyon be voltam rúgva :( KB most kezdek józanodni, szex nem volt csak petting, én a párom nagyon szeretem, most mit tegyek?
2019. dec. 14. 05:15
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Céges buli volt :D és előfordult,
2019. dec. 14. 19:09
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Aha, és még most is röhögsz ezen az egészen. Még csak nem is bánod, elintézed annyival, hogy előfordul. Hagyd békén azt a lányt, találjon egy fiút aki megbecsüli, nem egy ilyen gerinctelen görényt érdemel.
2019. dec. 14. 20:32
 13/17 A kérdező kommentje:
Irigy vagy hogy még nem voltál nővel? És akkor volt melegben a farkad, mikor kiskorodban vagy mi a problémad? ;)
2019. dec. 14. 21:26
 14/17 A kérdező kommentje:
Mikor kiskorodban beszartal
2019. dec. 14. 21:26
 15/17 A kérdező kommentje:
Név nélkül könnyű arcoskodni, kíváncsi lennék névvel is ilyen kemény lennél e, személyesen, fotelhuszár
2019. dec. 14. 21:27
 16/17 anonim ***** válasza:
Kiírtad ide ezt a kérdést, tudtad hogy kapni fogsz hideget meleget, nem kell itt megharagudni senkire sem, és nem kell senkit sem bántani. Nem tudom egyébként mit vártál. Megcsaltad a menyasszonyod. Az hogy nem feküdtetek le, meghogy részeg voltál nem mentség semmire. Nem a másikat kell leoltani hanem inkább el kellene gondolkozni azon amit csináltál. Ha ennyire tudsz poénkodni akkor gondolom nem zavar annyira az ügy.
2019. dec. 14. 23:47
 17/17 anonim ***** válasza:
Megis mi a fenenek mondanad el. Ha az idosebb no normalis nem fog vele hencegni,hogy veled majdnem volt valami. Ne hozd magad meg a baratnodet kellemetlen helyzetbe. Nem ertem itt a gyk-n miert azt tanitjak, hogy el kell mondani. NEM KELL.
2019. dec. 15. 07:03
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!