Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félrelépsz ha minden jó?
Figyelt kérdés
Van itt olyan akinek minden jó volt a kapcsolatában mégis megcsalta a párját? Aki így tett az miért tette meg?2019. dec. 4. 16:25
1/9 anonim válasza:
Ha én úgy érzem, hogy minden jó, akkor nem, ha kívülállók úgy gondolják, hogy minden jó, de valójában én tudom, hogy nem az, és megoldani sem sikerül a problémákat, akkor szakítok.
2/9 anonim válasza:
Ez hülyesèg. Nalunk kivul minden jo de a negy fal kozott mar nem. Ezert csaltam meg a parom
3/9 anonim válasza:
Én nagyon sokszor félrelépek, van úgy, hogy magától kifordul a lábam ahogy lépek és olyankor mindig vétek járás közben egy lépést. Elég para az biztos!
De átvitt értelemben akkor sem, ha rossz. Akkor szakítani kell, de félrelépni... Az gerinctelen dolog.
4/9 anonim válasza:
Véleményem szerint, a megcsalás mindig valaminek a hiányára utal, amit a párok nem beszélnek meg, vagy már annyiszor túltárgyalták, hogy a hiányoló fél feladta mert nem kapja meg.
Az ok lényegtelen, egyiknek sem jó, legjobb lenne szakítani még mielőtt megcsalja, így kevésbé sérülnének, viszont ehhez gyengék.
5/9 anonim válasza:
Nem, a félrelépés mindig a lyukak befoltozása! Lehet szexuális, érzelmi probléma, vagy csak egy megfogalmazhatatlan hiányérzet, hogy ami van nem elég.
7/9 anonim válasza:
Szerelmes voltam a szeretőmbe, a kapcsolatom meg nem volt az igazi.
8/9 anonim válasza:
Igen. Utólag jöttem rá, milyen jó volt minden. De már késő volt.
9/9 anonim válasza:
Ha van egy olyan munkahelyed ahol mindennel elégedett vagy, nem keresel újat.
Na ugyanez a helyzet a kapcsolattal is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!