Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Lányok ti, hogyan viszonyultok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti, hogyan viszonyultok a foglalt a srácokhoz?

Figyelt kérdés

Ha tetszik a srác és van barátnője megpróbálnatok elcsábítani?

És ha sikerülne kavarnátok is vele vagy akkor már nem kéne?

Mit gondoltok arról, aki nyitott erre? Nem mindenképp, de, ha ugy adódik. Stb.

2019. nov. 24. 15:54
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
55%
Ez nem így van utolsó. Inkább a házasságuk/kapcsolatuk miatt kialakult lazaság ami vonzó, amit már előbb is írtak. Nem jöttem még össze foglalt fétfival, de egyszer majdnem sikerült. Nem a házasság volt az oka
2019. nov. 24. 18:12
 12/16 anonim ***** válasza:
Folytatnám az előző kommentet. Szóval abszolút nem érdekel, hogy most ő házas/foglalt van csaja. Nem erről szól. És most mint érintett válaszolok. Egyszerűen azaz igazság, hogy a titok a MAGABIZTOSSÁG ! Ez férfiak és nők esetében is igaz. Egy foglalt ember sokkal magabiztosabb, mint egy szingli és számomra ez nagyon vonzó tulajdonság, nem tehetek róla. Ettől függetlenül soha nem mentem bele harmadik félként semmibe, mert van lelkiismeretem, mert az, hogy tetszik egy magabiztos férfi még nem bűn, arról nem tehetek ,hogy az egyedülálló férfiak 80%-ával élőben még kommunikálni is alig lehet, sajnos ez tapasztalat. Nem állítom, hogy a világon ez mindenhol és mindenkivel így van. Remélem érthető voltam.
2019. nov. 24. 18:16
 13/16 anonim ***** válasza:

Egyedül te válaszoltál. A többiek a kanyarban sem.

A foglalt pasik egyébként nem azért vonzóak, mert foglaltak. Szingliként is azok. Ennyi az egész.

A nők többsége is csak azért alakít ki velük szeretői kapcsolatot, mert iszonyat naivak. Elhiszik a mesét, hogy egyszer csak egyedüliek lesznek az adott pasi életében. Ez a mese viszont csak kevés esetben valósul meg.

Egyébként rengeteg foglalt hímneműt látok, akit a hátam közepére sem kívánnék, annyira nem tetszenek. Sem külsőre, sem belsőre. Szóval attól nem lesz mindenki vonzó, mert van nője.

2019. nov. 24. 18:51
 14/16 anonim ***** válasza:
48%

"Amúgy amit írt valaki, hogy a foglalt srácok vonzóbbak, az valóban igaz, de nem azért, mert minden nő gonosz. Nem is biztos, hogy tudják, hogy foglalt, egyszerűen csak lazán szól hozzá, könnyedén kommunikál, hiszen nincs tétje kettejük beszélgetésének, ez pedig önbizalmat és lazaságot kölcsönöz a férfinak, ami márpedig vonzóbbá teszi az erőlködő és idegeskedő szingli társaikkal szemben. Ennyi a nagy titok."

Nem így van, ez csak belemagyarázás. Ha nem tudjátok, hogy foglalt a pasi, akkor nincs különbség. Ha tudjátok, az viszont beindít bennetek egy ösztönt, hogy ez a pasi biztos tudhat valamit, ha más nőnek is kell.

2019. nov. 24. 18:59
 15/16 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó aza lényeg, hogy te tuti nem kellenél. Inkább az utolsó hajléjtalan, vagy egy nős férfi mint te.
2019. nov. 24. 20:40
 16/16 anonim ***** válasza:
0%
Engem nem érdekel, hogy van-e valakije a kiszemeltnek vagy nincs. Ha tetszik, próbálkozok. 27/N
2019. nov. 25. 05:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!