Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Férfiak! Ti miért ragaszkodtok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Ti miért ragaszkodtok a szeretőtökhöz? Emellett miért mutatjátok kifelé azt, hogy boldog családban éltek?

Figyelt kérdés
Kb fél éve viszonyom van egy nős férfival. Régóta ismerem,mindig is volt köztünk szikra, de csak nemrég beszélt arról, hogy otthon nincs szex én pedig segíthetnék rajta. Belementem ebbe az egészbe. A közösségi oldalakon azt mutatja, hogy szereti a családját ( van egy közös gyerek), mégis velem bújik ágyba. Nála nem akarok rá kérdezni, mert nem akarom "számonkérni".

2019. nov. 17. 20:24
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Ne láss bele *
2019. nov. 18. 18:41
 12/14 anonim ***** válasza:
13%

Ha nős palival akarsz viszonyt, semmi jóra ne számíts, nincs sok értelme, mert sosem fog elválni, csak meg akar d.gni, arra jó leszel neki... Mért akarsz szétb@rmolni egy családot? Szánalmas az a pali, aki ilyenre vetemedik egy kis szex miatt, én bizots nem tennek ilyet sose a nőmmel,/párommal.

Keress magadnak inkább szingli hapsit, aki csak téged szeret, és nem a családjához megy haza este, és nem csak röpke gyömöszre kellenél neki. Menekülj, mielőtt megbánnád. Hidd el nem éri meg.

2019. nov. 19. 17:06
 13/14 anonim válasza:
Te csak az újdonság varázsa vagy neki 🙄
2019. dec. 28. 07:32
 14/14 anonim ***** válasza:

Nem kell sokat belelatni.

Hulye lenne valni. Toled megkapja, ami otthon nincs(?), de a feleseget vallalja fel, vele villog. Teged hasznal. (Tedd te is ezt vele.)

Mit nem lehet ezen erteni?

2019. dec. 28. 08:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!