Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Lányok! Mennyire ragaszkodtok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Mennyire ragaszkodtok a templomi szertartáshoz?

Figyelt kérdés
A férfi tegyük fel, nem házasság ellenes, viszont hit kapcsán egyéni nézetei vannak, így nem akar vallást felvenni, ami ha jól tudom feltétel. Megfelelne nektek egy polgári szertartás is vagy fontosabb a templomi ?
2017. okt. 23. 15:28
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
100%
Semennyire, mert nem vagyok vallásos. Nálunk a barátom az, aki szeretne templomi esküvőt is.
2017. okt. 23. 15:30
 2/25 anonim ***** válasza:
96%
Semennyire, nem vagyunk vallásosak. Nem is lesz.
2017. okt. 23. 15:30
 3/25 anonim ***** válasza:
19%

A legtöbb baratnőm szeretne mindenképp templomit, mert szeretnének hagyományos esküvői ruhát viselni. Valljuk be, ma már a legtöbb nő, aki szeretne templomit ezért szeretne, nem a vallási része miatt.

Én azt mondom, ha szeretne, adjuk meg nekik, hadd érezzék hercegnőnek magukat. Nem leszek a jó elrontója.

2017. okt. 23. 15:32
 4/25 anonim ***** válasza:
100%

Ha a nő nem vallásos, akkor kár ezen agyalni.

Ha igen, mi lesz a közös bennetek?

2017. okt. 23. 15:34
 5/25 anonim ***** válasza:
100%

#3: polgárin is lehet esküvői ruhát viselni.

Voltam olyan esküvőn, ami egy kastély kertjében volt, kijött az anyakönyvvezető, megvolt a ruha minden, csak Istent nem erőltették.

2017. okt. 23. 15:35
 6/25 A kérdező kommentje:
#3. Dehát a polgári is a normál, fehér királylány ruhában van nem ? Pontosabban lehet neki a rendes fehér menyasszonyi ruhája. Arról van csak szó, hogy nem lenne egy egyháznak sem tagja. Ezért a pap/templomban vonulás az egyetlen, ami ki van lőve.
2017. okt. 23. 15:36
 7/25 A kérdező kommentje:

#4. Ugyan abban az Istenben hisz, mint a menyasszony, de az az elve, hogy nem kell ezért az egyház. A "főnök" így is úgy is jelen van mindenhol, a hitnek nem feltétele, hogy tag legyen.

De ezt úgy mondtad, mintha csak a vallás lenne az egyetlen, ami 2 embert összeköt.

2017. okt. 23. 15:42
 8/25 anonim ***** válasza:
82%

Semennyire.

Nem tudom, a családunk mit fog szólni majd a jövőben, hogy nem akarunk templomi szertartást, de meg kell érteniük.

22/N

2017. okt. 23. 15:43
 9/25 anonim ***** válasza:
11%
5.: az nem pont okyan, mint amire sok lány vágyik :) de értem, mire gondolsz
2017. okt. 23. 15:43
 10/25 anonim ***** válasza:
8%

"Én azt mondom, ha szeretne, adjuk meg nekik, hadd érezzék hercegnőnek magukat. Nem leszek a jó elrontója."

Mivel ez nem jó, elrontani sem lehet..

2017. okt. 23. 15:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!