Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mennyire ragaszkodtok a templomi szertartáshoz?
A legtöbb baratnőm szeretne mindenképp templomit, mert szeretnének hagyományos esküvői ruhát viselni. Valljuk be, ma már a legtöbb nő, aki szeretne templomit ezért szeretne, nem a vallási része miatt.
Én azt mondom, ha szeretne, adjuk meg nekik, hadd érezzék hercegnőnek magukat. Nem leszek a jó elrontója.
Ha a nő nem vallásos, akkor kár ezen agyalni.
Ha igen, mi lesz a közös bennetek?
#3: polgárin is lehet esküvői ruhát viselni.
Voltam olyan esküvőn, ami egy kastély kertjében volt, kijött az anyakönyvvezető, megvolt a ruha minden, csak Istent nem erőltették.
#4. Ugyan abban az Istenben hisz, mint a menyasszony, de az az elve, hogy nem kell ezért az egyház. A "főnök" így is úgy is jelen van mindenhol, a hitnek nem feltétele, hogy tag legyen.
De ezt úgy mondtad, mintha csak a vallás lenne az egyetlen, ami 2 embert összeköt.
Semennyire.
Nem tudom, a családunk mit fog szólni majd a jövőben, hogy nem akarunk templomi szertartást, de meg kell érteniük.
22/N
"Én azt mondom, ha szeretne, adjuk meg nekik, hadd érezzék hercegnőnek magukat. Nem leszek a jó elrontója."
Mivel ez nem jó, elrontani sem lehet..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!