Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon megcsalt?
Párommal már 8 éve vagyunk együtt. Talált egy új munka helyet úgy 1 éve (nagyon sok szabad ideje van es sokat utazik az országban. Nos volt 2 munkatársa. Az egyik öröm lanyokhoz járt, a másik a mai napig csalja a barátnőjét össze vissza. Ma irogattak az egyik közösségi oldalon a párom és az egyik munkatársa de én pont ott voltam mellette és láttam mindent, viszont volt egy ilyen rész:MT jössz fel az irodába holnap?Laura is fent lesz(ezután mindenféle smiley jel..) amikor látta párom, hogy lattom és kérdeztem hogy ki az a Laura? Furcsa volt, de azt mondta hogy nem tudja. És direkt vissza írt, hogy nem tudja ki az. Nos, én azonnal elkezdtem gondolkodni, hogy már 1 éve alig van szex havonta 1 (párom arra fogja, hogy már öreg 37 evesen 😁) pedig az előtt sokkal több volt.
És arra gondolok ha nem tudja ki az akkor miért írta ki a munkatársa a nevét. Miért nem azt írta, hogy ott lesz egy jó nő.. Vagy valami mást. Nevet csak akkor ír valaki, ha ismeri vagy volt már róla szó. Szerintem.
Van okom aggódni?
Egy biztos, hogy hazudik róla. Pontosan tudja, hogy ki az és biztosan ismeri is.
Hogy lehet e több az passz.
Havonta egy könyör
szex van egy éve és most kezdesz el izgulni?
Régebben is eszembe jutott ez főleg hogy már szex sincs annyira, de eddig mindig ki magyarázta valamivel. Fáradt, már 37evesen nem úgy megy stb.Utánna már úgymond hozzá szoktam.. 😏
De már egyre több a jel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!